Cele mai citite
 


Iaşi: Pasagerii unui microbuz, la spital în urma unui accident rutier
duminică, 26 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pasagerii unui microbuz implicat într-un accident rutier în dreptul oraşului Podu Iloaie au ajuns, sâmbătă după-amiază, la mai multe spitale din Iaşi.
Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că starea celor 13 victime ale accidentului este stabilă, acestea prezentând contuzii la nivelul capului, în zona cervicală, a coloanei sau a membrelor.
Cei 13 răniţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 59 de ani, au fost preluaţi de echipajele SMURD şi ambulanţe şi au fost duşi la Spitalul Sf. Spiridon şi Spitalul de Neurochirurgie "Nicolae Oblu" din Iaşi.
Un microbuz aparţinând companiei Intertrans Company, care se deplasa pe ruta Iaşi - Suceava, din cauza vitezei neadaptate şi neatenţiei şoferului, în dreptul oraşului Podu Iloaiei a intrat din plin într-un TIR care transporta cărămidă.
În urma accidentului, 13 persoane au necesitat îngrijiri medicale, motiv pentru care nouă dintre acestea au fost duse la Spitalul Sf. Spiridon şi alte patru la Spitalul de Neurochirurgie "Nicolae Oblu". AGERPRES/(AS, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Victimă a unui accident rutier trimisă de la un spital la altul Un student la medicină, în vârstă de 21 de ani, victimă a unui accident rutier care a avut loc în comuna Cotnari, a ajuns după mai bine de opt ore la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi.
Iaşi: Personalul medical de la Spitalul Sf. Spiridon, în stare de şoc după tragedia aviatică SMURD Angajaţii Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi sunt în stare de şoc, după aflarea veştii că doi dintre colegii lor şi-au pierdut viaţa în timpul tragediei aviatice SMURD din Republica Moldova.
Iaşi: Ambulanţă implicată într-un accident rutier O ambulanţă înmatriculată în judeţul Neamţ a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier la Iaşi, în timp ce transporta o pacientă spre Spitalul de Neurochirurgie "Nicolae Oblu".
Iaşi: Victima unui accident rutier a născut la Spitalul de Neurochirugie O echipă de obstetricieni şi neonatologi de la maternitatea Cuza Vodă, condusă de dr. Elena Mihălceanu, s-a deplasat, marţi după amiaza, la Spitalul de Neurochirurgie pentru a efectua o intervenţie chirurgicală în timpul căreia a încercat să salveze viaţa fătului unei tinere, victimă a unui accident...
Iaşi: O persoană a murit, iar alte două au fost rănite într-un accident rutier la Răducăneni Un bărbat de 51 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi.
Iaşi: Un bărbat călcat de tren, un nou caz 'Lăzărescu' Un bărbat, victimă a unui accident feroviar, a fost plimbat timp de şase ore între trei spitale deoarece Iaşiul nu are o unitate medicală în care să funcţioneze mai multe sectoare medicale.