Cele mai citite
 


Cluj: Marius Nicoară (PNL) acuză statul român de evaziune fiscală
luni, 27 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, susţine că statul român este cel mai mare evazionist fiscal prin neplata TVA şi a accizelor în cazul produselor scoase de la rezerva bugetară.
'Statul român este cel mai mare evazionist pentru că nu îşi plăteşte el către el taxele şi accizele pe care ar trebui să le încaseze. În Comisia de buget de la Senat s-a cerut săptămâna trecută prorogarea unor plăţi ale TVA şi accizelor pe motorina scoasă de la rezerva de stat a României şi alocată MAI şi altor ministere. În momentul în care s-a scos de la rezerva de stat trebuia să se plătească TVA şi acciza aferentă, aproape 340 de milioane de euro. Suma a fost aruncată pe anul viitor, deşi ar fi trebuit să fie încasată. Sunt sume de bani din care s-ar fi putut plăti medicamente şi să se asigure plata integrală a salariilor şi pensiilor', a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, Marius Nicoară.
El a adăugat că, în acest fel, statul român dă un exemplu negativ firmelor, care trebuie să-şi plătească şi ele taxele. AGERPRES/ (A-Marius Septimiu Avram)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Senat:Propunerea privind alocarea unui elicopter SMURD în fiecare regiune de dezvoltare, adoptată tacit Propunerea legislativă privind alocarea unui elicopter pentru SMURD în fiecare regiune de dezvoltare a României a fost adoptată tacit, marţi, de Senat.
Cluj: PPMT vrea demisia vicepremierului Kelemen Hunor dacă nu va rezolva problema de la UMF Târgu Mureş PPMT cere ca vicepremierul Kelemen Hunor şi secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Kiraly Andras, să demisioneze din funcţii dacă nu vor rezolva problema înfiinţării departamentelor în limba maghiară la Universitatea de medicină şi Farmarcie (UMF) Târgu Mureş.
Cluj: Personalul medical, în grevă Cadrele medicale care lucrează în Spitalul Judeţean din Cluj au intrat, luni, în grevă şi s-au adunat în curtea clinicii, unde au stat mai multe ore. Ele au susţinut astfel acţiunile de protest care se desfăşoară în toată ţara, dar au declarat că vor asigura cazurile de urgenţă şi tratamentele bolnavilor...
Ministrul Bănicioiu: Spitalul Regional de Urgenţă Cluj ar putea să fie finalizat în trei ani Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că vor fi ''upgradate'' studiile de fezabilitate pentru Spitalul Regional de Urgenţă Cluj şi că după estimările sale viitoarea unitate medicală ar putea să fie finalizată în trei ani.
Medicamente expirate, dar decontate din buget au fost găsite la percheziţiile DNA (surse) Procurorii DNA au găsit la percheziţiile efectuate marţi, în legătură cu dosarul de corupţie din domeniul farmaceutic, medicamente expirate pentru care s-ar fi alocat fonduri de la bugetul de stat, dar care în realitate nu ar fi fost folosite, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.
Cluj: Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal şi Agenţia Naţională de Transplant, reclamate la Parchet Preşedintele Asociaţiei pentru Solidaritate şi Empatie "Claudia Safta", Emanuel Ungureanu a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj o plângere împotriva Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR), condus de prof. univ. dr. Mihai...