Cele mai citite
 


Baustoff Metall îşi extinde operaţiunile din România
marţi, 28 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Baustoff Metall România a încheiat primul an de funcţionare cu o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro, iar în prima jumătate a anului 2011 a depăşit deja 1,8 milioane euro, se arată într-un comunicat al companiei.
Datorită acestei creşteri, compania austriacă a decis să investească în extinderea spaţiului de depozitare, acesta mărindu-se cu alte 1.700 mp printr-o hală nouă.
'Creşterea faţă de primele 6 luni ale lui 2010 este substanţială. În 2010, reuşisem un start bun, adunasem deja contracte de 300.000 de euro, iar o bună parte a discuţiilor demarate de noi s-au materializat în a doua jumătate a anului 2010', a spus Mariana Clonţea, director general Baustoff Metall România.
Pentru 2011 livrările Baustoff Metall acoperă întreg teritoriul României, cu precădere în Arad, Timişoara, Iaşi, Craiova sau Sibiu.
'Iunie pare a fi cea mai bună lună din 2011, iar noi suntem pregătiţi cu capacităţile actuale de livrare pentru ce poate să absoarbă acum piaţa. La nivelul general al pieţei avem încă stagnare pentru că nu sunt proiecte importante. Avem doar malluri şi centre comerciale - proiecte răzleţe, însă proiecte rezidenţiale şi pe zona de office sunt foarte puţine. Este posibil ca abia în 2012 să se mai dezmorţească piaţa', consideră Mariana Clonţea.
În primul an de activitate, Baustoff Metall România a furnizat soluţii şi sisteme pentru proiecte importante printre care se numără extinderea Aeroportului Henri Coandă, Stadionul Naţional, Cathedral Plazza, Glass House, Spitalul Colţea, Ansamblul Upground, Palas Mall, Pollus Center. Baustoff Metall furnizează atât soluţii pentru aplicaţii clasice, cât şi speciale, cum ar fi cele pentru spitale, şcoli, săli de sport sau spaţii tehnice.
Grupul Baustoff Metall este prezent în 17 ţări la nivel european, având dezvoltate şapte unităţi de producţie moderne, 88 de unităţi comerciale şi platforme de distribuţie cu peste 1.200 de angajaţi.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CB Richard Ellis România: Industria, birourile şi retail-ul, motoarele sectorului imobiliar în 2011 Cererea mare pentru spaţiile de producţie, înregistrată de la începutul acestui an, arată că mulţi investitori au înţeles că acum este momentul optim să se poziţioneze pe piaţa din România, securizându-şi zona de interes, a precizat luni Răzvan Iorgu, managing director al companiei CB Richard Ellis România...
Cluj: Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei vor fi efectuate, pe 16 şi 19 octombrie, la Farmacia Sensiblu din Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei.
Sibiu: Nou-născuţii din Maternitate beneficiază de cel mai complex aparat de ventilaţie non-invazivă Un complex aparat de ventilaţie non-invazivă pentru nou-născuţi se află începând de joi în dotarea Maternităţii de la Spitalul Judeţean din Sibiu, mulţumită unei donaţii în valoare de 64.000 de lei, făcută de Organizaţia "Salvaţi Copiii", potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES.
Campanie gratuită pentru depistarea persoanelor cu risc de osteoporoză O campanie gratuită pentru depistarea persoanelor cu risc de osteoporoză, prin intermediul determinărilor de osteodensitometrie, a fost lansată cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei, în cadrul platformei "Împreună pentru viaţă, sănătate prin cunoaştere" şi în parteneriat cu reţeaua de farmacii Sensiblu...
Campanie de informare şi educare privind psoriazisul; 400.000 de români suferă de această afecţiune O nouă campanie de informare şi educare medicală a populaţiei cu privire la psoriazis a fost lansată marţi, cu prilejul Zilei Mondiale a Psoriazisului, de Societatea Română de Dermatologie (SRD) în parteneriat cu Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA).