Cele mai citite
 


Bihor: Conferenţiar universitar cercetat pentru luare de mită
marţi, 28 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor au început urmărirea penală faţă de un conferenţiar universitar, în vârstă de 64 de ani din Oradea, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
Potrivit unui comunicat al parchetului, din primele cercetări a rezultat că, în calitate de conferenţiar universitar la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea, cadrul universitar a pretins şi a primit, pe 22 iunie, de la studenţii grupei I a anului III, specializarea medicină dentară, o broşă din aur în valoare de 343 de lei, în vederea promovării de către aceştia a examenului de pe 24 iunie la disciplina endocrinologie.
Purtătorul de cuvânt al parchetului, procurorul Dorel Moţiu, a precizat în comunicat că în cauză cercetările continuă, conferenţiarul fiind audiat în cursul zilei de luni.
Potrivit procurorului, universitarul, conferenţiar la Catedra Medicală II, a fost denunţat chiar de studenţii cărora le-a pretins mita.
La percheziţiile domiciliare, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor sub coordonarea procurorilor au găsit diverse bijuterii din aur, în plicuri cu dedicaţii, constând în brăţări, inele, lănţişoare. Toate acestea au fost indisponibilizate de poliţişti până la încheierea anchetei. AGERPRES/(AS - Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Manual de farmacologie, lansat la Oradea Conferenţiarul Ioan Magyar de la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea şi-a lansat, miercuri, cartea "Farmacologie - elemente de farmacologie fundamentală, farmacologie clinică şi toxicologie clinică", un manual util pentru studenţii la medicină şi medicină dentară, dar şi pentru cei de la s...
Bihor: Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea, acreditată şi de încredere Toate specializările Facultăţii de Medicină şi Farmacie, din Universitatea Oradea, au obţinut calificativul 'încredere', sunt acreditate şi pot funcţiona la parametri normali, după ce Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) a decis să acrediteze şi specializarea Medicină...
Profesor la Facultatea de Medicină Oradea, prins cu mită de la studenţi Medicul Adrian Constantin Romanul, profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Oradea, a fost prins joi dimineaţă de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor în timp ce primea mită de la două studente.
Bihor: 20 de ani de existenţă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea a marcat miercuri două decenii existenţă, printr-o manifestare din cadrul Zilelor Medicale care au loc până pe 26 noiembrie.
UPDATE DNA: Directorul executiv al Casei de Pensii Bihor, Leontin Ţîrle, reţinut Procurorii DNA Oradea l-au reţinut joi pe Leontin Ţîrle, director executiv al Casei Judeţene de Pensii Bihor, pentru luare de mită şi tăinuire, ambele în formă continuată.
Bihor: Conferinţă naţională la Facultatea de medicină din Oradea dedicată uroginecologiei Prima ediţie a Conferinţei Naţionale în Urologie şi Uroginecologie - UROGYN 2011, organizată de Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea în perioada 21-26 noiembrie, a marcat vineri, înfiinţarea unei noi subspecializări - uroginecologia, demers susţinut de decanul FMF Oradea, prof. univ. Gheorghe...