Cele mai citite
 


Investigaţii ecografice gratuite pentru locuitorii Sectorului 1
marţi, 28 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Persoanele cu venituri reduse din Sectorul 1 beneficiază de investigaţii ecografice gratuite la Complexul Multifuncţional ''Caraiman'', informează un comunicat al Primăriei transmis, luni, AGERPRES.
Potrivit sursei citate, în fiecare zi de marţi, miercuri şi joi, persoanele cu venituri reduse care nu îşi pot permite un consult medical de calitate au posibilitatea de a beneficia de investigaţii ecografice gratuite la sediul Complexului din str. Caraiman nr. 33A, Sector 1.
Serviciile medicale oferite de specialiştii Centrului sunt ecografie abdominală, ecografie pelvină, ecografie tiroidiană şi ecografie mamară.
''Complexul Medical Caraiman este o premieră în România şi face parte din programul de creştere a calităţii vieţii şi a nivelului de sănătate pentru locuitorii Sectorului 1. Centrul medical este un element de bază al sistemului de asistenţă socială pe care l-am dezvoltat în Sectorul 1, pentru a veni în sprijinul persoanelor defavorizate'', declară edilul Sectorului 1, Andrei Chiliman, în comunicatul transmis.
De asemenea, specialiştii Centrului oferă locuitorilor Sectorului 1, persoane vârstnice, persoane cu handicap, persoane instituţionalizate, copii şi tineri până la 26 de ani provenind din familii cu risc crescut de marginalizare socială, beneficiari de ajutor social, şomeri, alte cazuri sociale aflate în evidenţa serviciilor de specialitate, consultaţii oftalmologice gratuite.
Administraţia precizează că pentru a beneficia de aceste servicii şi de întregul pachet de servicii medicale este necesară întocmirea unui dosar alcătuit din copie după actul de identitate, copie după certificatul de handicap, copie după talonul de pensie/şomaj, adeverinţă de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 care atestă calitatea de beneficiar de venit minim garantat/persoană instituţionalizată, adeverinţă de elev/student pe anul în curs, declaraţie pe propria răspundere din care rezultă că persoana nu realizează venituri.AGERPRES/(AS - Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Consultaţii oftalmologice gratuite pentru locuitorii cu venituri reduse din sectorul 1 Persoanele cu venituri reduse din sectorul 1 beneficiază de consultaţii oftalmologice gratuite la Complexul Multifuncţional ''Caraiman'', în fiecare miercuri şi vineri, informează un comunicat al Primăriei sector 1 transmis, luni, AGERPRES.
''Spital'' la domiciliu pentru vârstnicii din sectorul 1 al Capitalei Pensionarii cu venituri reduse din sectorul 1 al Capitalei, cu probleme grave de sănătate, beneficiază de servicii medicale gratuite la domiciliu.
Un complex socio-medical a fost inaugurat în sectorul 3 Persoanele cu venituri mai mici de 750 de lei din sectorul 3 vor beneficia de lunea viitoare de servicii gratuite de stomatologie, cardiologie, oftalmologie, medicină generală, ginecologie, medicină de familie şi ecografie la complexul Tabita, care a fost inaugurat vineri.
Progamul social ''RABLA pentru aparate auditive'' în sectorul 6 Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, în parteneriat cu Fundaţia ''România, Ţara mea'' şi cu sprijinul Centrului Medical ''Audio-optica'', anunţă desfăşurarea, în perioada noiembrie - decembrie 2010, a programului social ''Rabla pentru aparate auditive''.
Braşov: Centru de Recuperare pentru Copilul cu handicap, inaugurat la Brădet Unul dintre cele mai moderne Centre de Recuperare pentru Copilul cu handicap, aflat în incinta Centrului de Reabilitare Şcolară Brădet din Braşov, de care vor beneficia aproximativ 200 de copii şi tineri din zonă, a fost inaugurat miercuri, se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES de Direcţia...
Cluj: DASPC marchează Ziua Internaţională Alzheimer şi invită clujenii la teste de memorie gratuite Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Cluj va marca Ziua Internaţională Alzheimer printr-o acţiune organizată, vineri, 21 septembrie, la sediul său, unde clujenii vor putea efectua, gratuit, teste de memorie şi vor fi formaţi despre manifestările acestei grave boli şi...