Cele mai citite
 


Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca se extinde
marţi, 4 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 4 aug /Agerpres/ - Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca se modernizează, Primăria sectorului 1 al Capitalei investind 15,35 milioane lei pentru mansardarea corpului E şi modernizarea altor secţii, informează un comunicat remis, marţi, AGERPRES.

În spaţiul obţinut prin mansardarea corpului E al clădirii va funcţiona noua Secţie de Microchirurgie Reconstructivă, iar Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă va fi modernizată şi extinsă la un număr de 35 de paturi.

De asemenea, farmacia de la etajul 1 va fi igienizată, iar instalaţiile sanitare, electrice şi termice vor fi reabilitate.

În perioada următoare, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca va fi consolidat şi reamenajat corpul de clădire A, va fi reabilitat spaţiul existent la etajul 7 în vederea amenajării unui amfiteatru, va fi realizată o staţie de epurare a apelor uzate şi se va realiza sistematizarea pe verticală a curţii spitalului.

Primăria sectorului 1 este autoritatea locală care are în administrare cele mai multe spitale şi a derulat cel mai amplu program de investiţii în sănătate dintre administraţiile din Capitală.

De la începutul anului 2005 a fost demarat un amplu program de consolidare şi modernizare a spitalelor aflate în administrarea Consiliului Local Sector 1.

Primăria sectorului 1 a finalizat consolidarea şi modernizarea Spitalului Clinic de Obstretică-Ginecologie "Filantropia", iar la începutul anului 2009 a fost finalizată consolidarea şi modernizarea Spitalului Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, acesta devenind cea mai modernă clinică de arşi din ţară. AGERPRES/(AS)

 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Floreasca: Niciun pacient nu va fi externat duminică, leziunile răniţilor în Muntenegru sunt reevaluate zilnic Niciun pacient rănit în accidentul rutier din Muntenegru nu va fi externat în cursul zilei de duminică de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, a anunţat un oficial al instituţiei medicale.
Spitalul Floreasca, despre starea lui Gabriel Cotabiţă: Evaluarea neurologică este în ameliorare; este conştient Gabriel Cotabiţă este "conştient", iar evaluarea neurologică este "în ameliorare", se arată într-un comunicat de presă emis joi de Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.
Prelevare pentru un transplant de cord, la Spitalul Floreasca; donatorul - un copil de 14 ani O operaţie de prelevare pentru un transplant de cord se desfăşoară vineri la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, donatorul fiind un copil de 14 ani, a declarat pentru AGERPRES dr. Victor Zota, coordonator naţional pentru transplant.
Asistenţa medicală de sărbători Asistenţa medicală de urgenţă în zilele de Crăciun (25-26 decembrie) va fi asigurată de următoarele unităţi sanitare: Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca - telefon 021/599.23.00, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar - telefon 021/318.05.22, Spitalul Clinic de Urgenţă ''Sf. Pantelimon'' - telefon 021/255...
Guvern:Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 1, sesizat privind posibile fapte penale la Unitatea de arşi Floreasca Guvernul anunţă că verificările efectuate de către Corpul de control al ministrului Sănătăţii confirmă că Unitatea de îngrijire a arşilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenţă (Floreasca) nu este încă pe deplin funcţională şi că în urma controlului a fost dispusă sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria...
UPDATE Guvern:Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 1, sesizat privind posibile fapte penale la Unitatea de arşi Floreasca Guvernul anunţă că verificările efectuate de către Corpul de control al ministrului Sănătăţii confirmă că Unitatea de îngrijire a arşilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenţă (Floreasca) nu este încă pe deplin funcţională şi că în urma controlului a fost dispusă sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria...