Cele mai citite
 


Dan Zamonea, General Manager al Roche Romania, va coordona activitatea Roche in 10 tari din regiunea Balcanilor
marţi, 28 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 
 
 
 
 
 
Incepand cu 1 iulie 2011, Dan Zamonea Directorul General al Roche Romania, va coordona, pe langa afacerile concernului farmaceutic elvetian in tara noastra, activitatea Roche in alte 10 tari din zona Balcanilor, in calitate de Head of Management Center Romania. Dan Zamonea va pastra in continuare si pozitia de director general al Roche Romania, functie pe care o detine din anul 2001.

 

 

Centrul de management ce va fi coordonat de la Bucuresti include Moldova, Bulgaria, Albania, Serbia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Muntenegru si Kosovo, regiune ce aduce vanzari cumulate de aproximativ 400 milioane de Euro anual.
 
In noua pozitie, Dan Zamonea ii va raporta direct sefului regiunii CEMAI (Central and Eastern Europe, Middle East, Africa and the Indian Subcontinent), Tuygan Goeker. Roche are in cele 10 tari din centrul de management Romania peste 350 de angajati si se afla printre primele trei companii pe pietele respective.
 
Conform Cegedim, in anul 2010, vanzarile diviziei de farmaceutice a Roche Romania s-au cifrat, la pret de producator, in jurul a 190 milioane de Euro. La nivel global, Roche a anuntat pentru anul 2010, o cifra de afaceri de 47,5 miliarde franci elvetieni, in crestere cu aproximativ 5%, in moneda locala comparativ cu anul anterior.
###
 
Despre Roche

Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este lider in domeniul cercetarii medicale, prin cele doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central. Roche este de asemenea lider mondial in diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului. Strategia Roche cu privire la medicina personalizata isi propune sa ofere medicamente si tehnici de diagnostic care sa aduca imbunatatiri reale ale starii de sanatate si calitatii vietii pacientilor si sa imbunatateasca ratele de supravietuire. In anul 2010, Roche a avut peste 80.000 de angajati in intreaga lume si a investit peste 9 miliarde de franci elvetieni in cercetarea si dezvoltarea de noi produse. La sfarsitul anului 2010, Grupul Roche a raportat vanzari in valoare totala de 47,5 miliarde de franci elvetieni. Compania Genentech din Statele Unite, este detinuta in intregime de Roche si membra a Grupului Roche. Roche detine de asemenea pachetul majoritar de actiuni la compania japoneza Chugai Pharmaceutical. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati: www.roche.ro

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vanzari in crestere cu 10% pentru Roche Romania Diagnostics Division, in 2010 Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Divizia de Diagnostic a Roche Romania marcheaza 2 ani de prezenta in tara noastra - Lansarea platformei cobas® 4800 si cea de-a doua editie a Roche Diagnostics Days Roche Romania Diagnostics Division marcheaza in acest an doi ani de prezenta pe piata din Romania. Cu aceasta ocazie, a fost organizat la Bucuresti un eveniment de presa la care au participat dl. Marcel Gmuender, Head of EMEA Subregion 1, Roche Diagnostics, alaturi de dl. Harald Wolf, Country Manager...
Roche desemnat, pentru al treilea an consecutiv, liderul sectorului farmaceutic, in Dow Jones Sustainability Index Compania elvetiana Roche a fost desemnata, pentru al treilea an consecutiv, liderul sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI). Indexurile DJSI World si DJSI Europe urmaresc performantele celor mai importante companii care deruleaza proiecte de dezvoltare sustenabila din punct...
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Nou Country Manager pentru Roche Romania Diagnostics Division Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Vânzări în creştere cu 10% pentru Roche România Diagnostics Division, în 2010 Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Vânzările Roche România Diagnostics Division au crescut, în 2010, cu 10,2%, la 86,9 milioane lei, faţă de anul precedent, consolidându-şi, astfel, poziţia de lider pe piaţă.