Cele mai citite
 


Galaţi: Farmaciştii vor cotiza pentru funcţionarea pe timp de noapte a patru farmacii
miercuri, 29 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În municipiul Galaţi vor funcţiona, începând din luna iulie, trei farmacii cu program de noapte, iar una în municipiul Tecuci, în condiţiile în care, în prezent, Tecuciul nu are nicio astfel de farmacie, iar în Galaţi există una singură, insuficientă şi greu accesibilă pentru toţi bolnavii, mai ales pe timp de noapte, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi, Olimpia Buzia.
Potrivit acesteia, funcţionarea celor patru farmacii în regim de permanenţă va fi posibilă prin contribuţia care va fi colectată, la Colegiul Farmaciştilor, din partea fiecăruia dintre cei 135 de farmacişti din judeţul Galaţi.
"În funcţie de valoarea contractului pe care fiecare farmacist o are cu CJAS, se va stabili această cotizaţie", a spus Buzia.
De publicitatea farmaciilor şi a locurilor în care ele vor funcţiona cu program permanent se vor ocupa cele două primării ale municipiilor.
"Soluţia găsită în plan local pentru înfiinţarea farmaciilor de noapte ar putea fi preluată şi în legea farmaciştilor", a mai spus Buzia. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Zeci de farmacii sancţionate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Peste 30 de farmacii din judeţul Galaţi au fost sancţionate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi în urma unor controale la cele care au contracte cu statul pentru furnizarea de medicamente, a anunţat miercuri directorul instituţiei, Elena Vrabie.
Galaţi: 200 de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de CJAS de la începutul anului Galaţi, 27 oct/Agerpres/- Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate(CJAS) Galaţi au aplicat de la începutul anului sancţiuni unui număr de 200 de furnizori de servicii medicale, se arată într-un raport prezentat marţi de preşedintele instituţiei, Mihaela Oana Docan, în şedinţa Comisiei de Dialog...
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Preşedintele CJAS Galaţi: Întâi trebuie modificată Legea Sănătăţii, apoi se poate da ordinul de desfiinţare a CJAS-urilor Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi, Elena Vrabie, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că desfiinţarea caselor judeţene şi a direcţiilor de sănătate publică (DSP) se poate face doar după ce se modifică Legea Sănătăţii.
Galaţi: Circa 144 milioane lei de la CJAS pentru funcţionarea unităţilor sanitare timp de două luni Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi a primit 143,9 milioane lei cu care finanţează sistemul de sănătate gălăţean până la începutul lunii iunie, când este programată încheierea contractului-cadru pe anul în curs, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Olimpia...
Galaţi: Întârzieri în plata facturilor către farmacii Galaţi, 22 feb /Agerpres/ - Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi, Olimpia Buzia, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că instituţia este în urmă cu plăţile pentru medicamentele compensate pe care trebuie să le efectueze către farmaciile din oraş şi judeţ.