Cele mai citite
 


Neamţ: Lipsa medicilor şi concediile de odihnă închid temporar trei secţii ale spitalului judeţean
miercuri, 29 iunie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei secţii ale spitalului judeţean de urgenţă Piatra Neamţ vor fi închise temporar, pentru 30 de zile, din cauză că fiecare dintre acestea are un singur medic specialist, iar aceştia urmează să intre în concediu de odihnă.
Doctorul Iosif Koszeghi, directorul medical al unităţii sanitare a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că secţiile în care se regăseşte această situaţie sunt cele de neurochirurgie, chirurgie infantilă şi chirurgie buco-maxilo-facială.
'Pacienţii acestor secţii vor fi preluaţi pe secţiile de chirurgie şi ORL', a declarat dr. Iosif Koszeghi, directorul medical al spitalului judeţean de urgenţă Piatra Neamţ.
Pentru a nu perturba activitatea celor trei secţii pe toată perioada anului, odată cu medicii specialişti intră în concediu de odihnă şi asistentele şi infirmierele de aici. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a fost demis Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, doctorul Ioan Lazăr, a fost demis, miercuri, prin ordinul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Emilia Arcan.
Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, repus în funcţie de preşedintele CJ Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, dr. Ioan Lazăr, a fost repus în funcţie joi, prin ordin al preşedintelui Consiliului Judeţean, progresistul Culiţă Tărâţă, după ce cu o zi în urmă fusese demis de vicepreşedintele CJ, social-democrata Emilia Arcan.
Neamţ: O secţie a spitalului a fost închisă temporar Secţia de chirurgie infantilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a fost închisă temporar, pe perioada cât singurul medic specialist care activează în această secţie se va afla în concediu de odihnă.
Neamţ: Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ vrea să angajeze doi neurochirurgi Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Emilia Arcan, a solicitat întrunirea membrilor Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean pentru a găsi soluţii în rezolvarea crizei de personal de specialitate. Astfel, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean se va supune dezbaterii consilierilor aprobarea...
Neamţ: Preşedintele CJ a criticat mizeria şi lipsa produselor din blocul alimentar al SJU Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Emilia Arcan, a declarat, miercuri, că este nemulţumită de activitatea angajaţilor de la blocul alimentar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ şi că vrea să externalizeze acest serviciu.
Neamţ: Un laparoscop de la secţia de ginecologie a Spitalului Judeţean a fost pus în funcţiune după 5 ani de la achiziţionare Un laparoscop achiziţionat în urmă cu cinci ani, cu fonduri de la Banca Mondială, pentru secţia de ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, a fost pus în funcţiune abia zilele acestea, a declarat presei, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Emilia Arcan.