Cele mai citite
 


4 milioane lei din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului pentru salvamar şi prim-ajutor pe plajă
sâmbătă, 2 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Constanţa ar putea primi 4 milioane lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pentru finanţarea serviciilor publice de salvamar şi a posturilor de prim-ajutor, în sezonul 2011, pe plajele de pe litoral, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern iniţiat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, aflat în dezbatere interministerială.
Banii ar putea fi alocaţi prin suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2011.
Potrivit proiectului de act normativ, MDRT a primit în scris o solicitare din partea Consiliului Judeţean Constanţa, prin care se motivează că, datorită resurselor financiare limitate de care dispun atât Consiliul judeţean cât şi unităţile administrativ - teritoriale din judeţul Constanţa, pentru asigurarea furnizării serviciului de salvamar şi a posturilor de prim ajutor pe parcursul sezonului estival 2011 este necesară alocarea sumei de 4 milioane lei.
Astfel, MDRT a propus alocarea sumei solicitate din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2011 către judeţul Constanţa. Suma poate fi distribuită bugetelor locale ale unităţilor administrativ-teritoriale din Constanţa.AGERPRES/(AS-Roxana Clinciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Consiliul Judeţean a alocat peste 4 milioane de lei pentru funcţionarea punctelor de salvamar pe litoral Consiliul Judeţean (CJ) Constanţa a alocat, luni, peste 4 milioane de lei pentru amenajarea şi funcţionarea a circa 66 de puncte de salvamar şi de prim-ajutor medical pe întreg litoralul românesc.
Dezbatere pe taxa clawback Reprezentanţii Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionale de Medicamente (ARPIM) au subliniat în cadrul dezbaterii de vineri de la Ministerul Sănătăţii privind introducerea taxei clawback că sunt de acord cu această taxă însă consideră că noul proiect de hotărâre de Guvern privind taxa supus dezbaterii...
Constanţa: Patru milioane de lei, alocaţi pentru 66 puncte de salvamar şi prim ajutor pe litoral Consilierii judeţeni au aprobat, vineri, un proiect de hotărâre prin care alocă 4 milioane de lei pentru amenajarea şi funcţionarea a 66 de posturi de salvamar şi de prim ajutor pe întreg litoralul, între Vama Veche şi tabăra de copii de la Năvodari.
ARPIM: Producătorii de medicamente nu pot susţine economic taxa propusă de autorităţi Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM) consideră că noul proiect de hotărâre de guvern privind taxa clawback, care a fost lansat marţi în dezbatere publică, reprezintă o măsură care nu poate fi susţinută economic.
Satu Mare: Taxă pentru pacienţii care doresc internarea în salon VIP la Spitalul Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a votat în şedinţa de marţi introducerea unei taxe de 50 de lei pentru pacienţii care doresc să fie internaţi în salon VIP la Spitalul Judeţean Satu Mare.
Satu Mare: Taxa pe botoşei de la Spitalul Judeţean a fost revocată Consiliul Judeţean Satu Mare a revocat, în şedinţa de luni, aşa numita taxă pe botoşei, în valoare de doi lei, pentru vizitatorii la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce instanţa a dispus suspendarea acesteia.