Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Un deţinut a suferit un infarct
sâmbătă, 2 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 31 de ani şi nouă luni, care se afla încarcerat în Penitenciarul Bistriţa, a suferit vineri un infarct în timp ce se afla la muncă într-o livadă din apropierea municipiului, fiind necesar transportul acestuia cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.
Potrivit datelor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriela Remeş, deţinutul a fost adus la Unitatea de Primire Urgenţe în jurul orei 11,30, fiind diagnosticat cu infarct miocardic acut.
Având în vedere starea de sănătate precară a pacientului, medicii bistriţeni au decis ca acesta să fie transportat la o clinică de cardiologie din Târgu Mureş, acest lucru făcându-se cu ajutorul unui elicopter SMURD.
Penitenciarul Bistriţa a remis un comunicat de presă prin care a informat că deţinutul a suferit infarctul în timp ce recolta fructe într-o livadă de pe raza comunei Dumitra.
"Persoana condamnată participa la activităţi lucrative alături de 66 de persoane private de libertate clasificate în regim semideschis, activităţi care presupuneau recoltarea fructelor din livada localităţii Dumitra. Deţinutul se află în executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani şi patru luni, pentru comiterea unei infracţiuni prevăzute de Legea nr. 46/2008 privind Codul Silvic", se arată în comunicatul penitenciarului.
În 23 martie anul acesta, un alt deţinut în vârstă de 50 de ani, care fusese transferat la Penitenciarul Bistriţa de la Gherla pentru a se putea prezenta la un termen de judecată, a suferit un infarct în timp ce se afla în incinta Judecătoriei Năsăud. AGERPRES/(AS - Tina Ţucui)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Un deţinut a suferit un infarct în penitenciar Un bărbat în vârstă de 31 de ani şi nouă luni, care se afla încarcerat în Penitenciarul Bistriţa, a suferit vineri un infarct, fiind necesar transportul acestuia cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.
Bistriţa Năsăud:Poliţistul împuşcat de autorul jafului armat de la o bancă din Bistriţa, transferat cu elicopterul SMURD la Mureş Poliţistul rănit în urma schimburilor de focuri care au avut loc odată cu acţiunea de reţinere a principalului suspect al jafului armat comis în urmă cu o săptămână la o bancă din Bistriţa va fi transferat cu un elicopter SMURD la Clinica de Ortopedie din Târgu Mureş.
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Dr. Benedek Imre: În zona noastră, mortalitatea prin infarct miocardic s-a redus de la 23% la 6,7% Şeful Secţiei de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, profesor doctor Benedek Imre, a declarat presei miercuri, la deschiderea celei de-a XII-a Conferinţe de Cardiologie care se desfăşoară la Târgu Mureş, că în zona sa de acoperire - Mureş Covasna, Harghita, Bistriţa...
Dr. Imre Benedek: Mortalitatea generală va scădea cu 8% datorită reţelei de asistare a pacientului cu infarct miocardic acut Una dintre noutăţile ce vor fi prezentate la cea de-a 15-a Conferinţă de Cardiologie cu Participare Internaţională de la Târgu Mureş va fi reţeaua de asistare a pacientului cu infarct miocardic acut, iniţiată de Secţia de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, care a...
Mureş: La 20 de ani de la înfiinţare, SMURD se confruntă cu o lipsă acută de personal La împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD), la Târgu Mureş, cea mai mare problemă rămâne lipsa de personal, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, dr. Cristian Boeriu, medic şef UPU-SMURD.