Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Un deţinut a suferit un infarct în penitenciar
sâmbătă, 2 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 31 de ani şi nouă luni, care se afla încarcerat în Penitenciarul Bistriţa, a suferit vineri un infarct, fiind necesar transportul acestuia cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.
Potrivit datelor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriela Remeş, deţinutul a fost adus la Unitatea de Primire Urgenţe în jurul orei 11,30, fiind diagnosticat cu infarct miocardic acut.
Având în vedere starea de sănătate precară a pacientului, medicii bistriţeni au decis ca acesta să fie transportat la o clinică de cardiologie din Târgu Mureş, acest lucru făcându-se cu ajutorul unui elicopter SMURD.
În 23 martie anul acesta, un alt deţinut, de 50 de ani, care fusese transferat la Penitenciarul Bistriţa de la Gherla pentru a se putea prezenta la un termen de judecată, a suferit un infarct în timp ce se afla în incinta Judecătoriei Năsăud. AGERPRES/(AS - Tina Ţucui)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Un deţinut a suferit un infarct Un bărbat în vârstă de 31 de ani şi nouă luni, care se afla încarcerat în Penitenciarul Bistriţa, a suferit vineri un infarct în timp ce se afla la muncă într-o livadă din apropierea municipiului, fiind necesar transportul acestuia cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.
Bistriţa Năsăud:Poliţistul împuşcat de autorul jafului armat de la o bancă din Bistriţa, transferat cu elicopterul SMURD la Mureş Poliţistul rănit în urma schimburilor de focuri care au avut loc odată cu acţiunea de reţinere a principalului suspect al jafului armat comis în urmă cu o săptămână la o bancă din Bistriţa va fi transferat cu un elicopter SMURD la Clinica de Ortopedie din Târgu Mureş.
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Dr. Benedek Imre: În zona noastră, mortalitatea prin infarct miocardic s-a redus de la 23% la 6,7% Şeful Secţiei de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, profesor doctor Benedek Imre, a declarat presei miercuri, la deschiderea celei de-a XII-a Conferinţe de Cardiologie care se desfăşoară la Târgu Mureş, că în zona sa de acoperire - Mureş Covasna, Harghita, Bistriţa...
Dr. Imre Benedek: Mortalitatea generală va scădea cu 8% datorită reţelei de asistare a pacientului cu infarct miocardic acut Una dintre noutăţile ce vor fi prezentate la cea de-a 15-a Conferinţă de Cardiologie cu Participare Internaţională de la Târgu Mureş va fi reţeaua de asistare a pacientului cu infarct miocardic acut, iniţiată de Secţia de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, care a...
Mureş: La 20 de ani de la înfiinţare, SMURD se confruntă cu o lipsă acută de personal La împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD), la Târgu Mureş, cea mai mare problemă rămâne lipsa de personal, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, dr. Cristian Boeriu, medic şef UPU-SMURD.