Cele mai citite
 


Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 130 de pacienţi a fost arestat preventiv
sâmbătă, 2 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, care este acuzat că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va fi cercetat în stare de arest, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Titiana Ungureanu.
Magistraţii Curţii de Apel Suceava au dispus, joi dimineaţă, arestarea preventivă a medicului Liliana Teodoriu, admiţând astfel recursul procurorilor botoşăneni faţă de hotărârea iniţială a Tribunalului Botoşani, care prevedea cercetarea ei în stare de libertate.
Liliana Teodoriu este acuzată că pretindea şi solicita diferite sume de bani de la pacienţii săi pentru a le elibera acestora documente medicale care să ateste incapacitatea de muncă, în vederea obţinerii de pensii pe motive medicale.
În urma unor percheziţii derulate marţi seară la domiciliile medicului, anchetatorii au descoperit în apartamentele acesteia, situate în municipiul Dorohoi, sume de bani reprezentând echivalentul a 416.000 de lei. Banii au fost indisponibilizaţi, iar, dacă se va dovedi că aceştia au fost obţinuţi ilegal, vor fi confiscaţi. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la pacienţi va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile Medicul Liliana Teodoriu, care a pretins şi a primit mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, potrivit unei decizii adoptate, marţi, de magistraţii Tribunalului Botoşani.
Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală al Casei de Pensii rămâne închis Cabinetul de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani rămâne închis, după ce şeful Comisiei de evaluare şi expertiză medicală, medicul Liliana Teodoriu, a fost arestat preventiv, la sfârşitul lunii trecute, pentru luare de mită. Timp de o lună, sute de persoane care ar fi...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 100 de pacienţi va fi pus în libertate Fostul şef al Comisiei de expertiză şi evaluare medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, Liliana Teodoriu, care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată, va fi pusă în libertate, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Curtea de Apel Suceava.
Botoşani: Medicul care a luat şpagă de la zeci de pacienţi a dat în judecată Casa de Pensii Fostul şef al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii Botoşani, medicul Liliana Teodoriu, care este judecată pentru luare de mită de la peste 40 de pacienţi, a dat în judecată CJP.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la 130 de pacienţi, suspendat din funcţie Medicul de evaluare şi expertiza muncii de la Casa Judeţeană de Pensii (CJP), Liliana Teodoriu, care a fost arestată săptămâna trecută pentru luare de mită în formă calificată, a fost suspendat din funcţie, a declarat, marţi, directorul CJP, Ştefan Dodiţă.
Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală, redeschis după arestarea medicului Liliana Teodoriu Cabinetul Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani a fost redeschis, luni, după mai bine de o lună de la închiderea sa, ca urmare a arestării preventive a medicului Liliana Teodoriu, acuzată că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi.