Cele mai citite
 


Rusia: Poliţiştii supraponderali riscă să-şi piardă postul
sâmbătă, 2 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii supraponderali riscă să-şi piardă locul de muncă, a avertizat ministrul rus de interne Raşid Nurgaliev în plină campanie de reducere a efectivelor şi de reformare a poliţiei, relatează cotidianul Rossiiskaia Gazeta.
"Ministrul a spus la şedinţă că 'graşii şi burtoşii nu vor fi atestaţi'. Transmit ad litteram cuvintele sale", a afirmat şeful comisiei de apărare din Duma de Stat, Vladimir Vasiliev.
Ministrul a spus că el însuşi face sport regulat, a mai relatat Vasiliev.
Poliţiştilor li s-a prescris dietă, titrează şi portalul Trud, menţionând că obezilor li s-au acordat 31 de zile pentru corectarea figurii, întrucât pe 1 august se încheie reatestarea.
Vor fi nevoiţi să-şi strângă cureaua poliţiştii de rând, întrucât conducerea ministerului a trecut deja atestarea, atrage atenţia ziarul.
Forţele de ordine ruse trebuie să devină chipeşe şi trase prin inel în timpul transformării lor în poliţie, ironizează publicaţia reforma MAI rus, ce prevede inclusiv schimbarea denumirii angajaţilor din "miliţieni" în "poliţişti". Aspectul poliţiştilor este un nou criteriu neoficial de angajare, fixat de ministrul de interne. Acum apărătorii ordinii publice vor avea nu doar uniforme noi, ci şi forme noi, concluzionează publicaţia.
Preşedintele rus Dmitri Medvedev a lansat o vastă reformă a forţelor de ordine, ce implică o reducere cu 20% a numărului de angajaţi, pe motive de corupţie, crime, torturi şi falsificare a probelor, care sunt tot mai dese în poliţie.AGERPRES/(Victoria Vioară)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prof. univ. Nicolae Hâncu: Pentru prima dată în istoria omenirii sunt 1,3 miliarde de supraponderali Preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, prof. univ. dr. Nicolae Hâncu, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care evidenţiază că la nivel mondial există o "epidemie de obezitate", o boală cronică, deşi nu este recunoscută, în prezent, ca atare, chiar...
Activitatea ministerelor în 2011 - retrospectivă economică Revista The Banker, ce aparţine grupului Financial Times, a acordat ministrului Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, premiul Ministrul de Finanţe al anului în Europa.
Persoanele căsătorite cântăresc în medie cu 2 kilograme mai mult decât cele necăsătorite (studiu) Căsătoria ar favoriza luarea în greutate, potrivit unui studiu realizat în nouă ţări europene care a constatat că persoanele căsătorite cântăresc în medie cu 2 kilograme mai mult decât cele necăsătorite.
Marea Britanie vrea să combată obezitatea printr-o taxă pe zahăr Guvernul britanic a lansat joi o strategie destinată combaterii obezităţii infantile prin taxarea companiilor care vând băuturi răcoritoare care conţin zahăr, urmând ca banii să fie investiţi în programe care încurajează activitatea fizică şi dieta echilibrată pentru şcolari, informează Reuters.
INTERVIU/Ponta: În prezent nu există Opoziţie; există, bun sau rău, Guvernul actual, în partea cealaltă - nimic Prim-ministrul Victor Ponta a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre vizita pe care o efectuează în aceste zile în state din zona Golfului Persic, dar şi despre proiectele Guvernului privind economia, infrastructura şi salariile bugetarilor.
Dieta si sport pentru o vara perfecta Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii prin Miscare, te asteptam in Sun Plaza Shopping Center, intre 10-12 mai 2013, sa sarbatorim impreuna cea de-a 8-a editie a evenimentului „Sanatate, Nutritie si Sport”, dedicat tuturor celor interesati sa adopte un stil de viata cat mai sanatos.