Cele mai citite
 


Se pare că actorul Jonathan Rhys Meyers a încercat să se sinucidă
sâmbătă, 2 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Actorul Jonathan Rhys Meyers a fost transportat cu ambulanţa la spital după ce, aparent, a încercat să se sinucidă. El a fost găsit în casă, inconştient, scrie cotidianul englez The Sun.
Personalul de pe ambulanţă l-a găsit pe starul din serialul 'Dinastia Tudorilor' în casa lui din Londra: el a refuzat ajutorul asistenţilor medicali, care au fost nevoiţi să cheme poliţişti în ajutor.

Actorul, care se confruntă în prezent cu probleme cauzate de consumul de alcool, a fost în cele din urmă transportat la spital, marţea trecută.

Purtătorul de cuvânt al Scotland Yard-ului a confirmat versiunea ziarului englez: 'Poliţiştii au fost solicitaţi de personalul de pe ambulanţă pentru că bărbatul refuza orice tratament. A fost transportat la spital.'

Miercuri, la ieşirea din spital, Jonathan Rhys Meyers s-a mulţumit să spună: 'No comment.'AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Peste o mie de solicitări la Ambulanţă în perioada sărbătorilor; pe primul loc - afecţiunile digestive Ploieşti, 3 mai/ Agerpres/- Peste o mie de solicitări către Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova au fost înregistrate în perioada sărbătorilor pascale, pe primul loc în topul afecţiunilor pentru care a fost nevoie de intervenţia medicilor aflându-se cele digestive.
Anchetă în cazul Gyuri Pascu: Mai multe documente de la Ambulanţă şi SMURD, solicitate de poliţişti (surse) Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi SMURD în cazul morţii actorului Ioan Gyuri Pascu ar urma să ajungă vineri la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au declarat pentru AGERPRES surse din Poliţia Capitalei.
Constanţa: Bătrân dispărut după ce a fost luat cu ambulanţa de acasă şi dus la spitalul de la Medgidia Un bătrân semiparalizat, de 72 de ani, din satul constănţean Negureni ce aparţine de oraşul Băneasa, este dat dispărut şi căutat de poliţişti după ce a fost luat cu ambulanţa de acasă luni, dus apoi la Spitalul Municipal Medgidia şi lăsat ulterior să plece pentru că nu a fost necesară internarea.
Brăila: Şapte persoane au încercat să se sinucidă de Paşte Şapte brăileni au încercat să se sinucidă de Paşte, însă au fost găsiţi la timp de prieteni şi familie şi salvaţi de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila, care a fost suprasolicitat zilele acestea.
Prahova: Peste 300 de solicitări la Ambulanţă, în prima zi de Paşte Ploieşti, 6 mai /Agerpres/- Peste 300 de solicitări au fost înregistrate, duminică, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, câteva zeci dintre acestea vizând cazuri de dureri abdominale cauzate de alimentaţie.
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.