Cele mai citite
 


R4-Uleiul din Nucă de Cocos si Regenerarea Neuronilor
marţi, 15 mai 2012   ::   1 Comentarii :: :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Diabet
 

Plecând de la Studiul de Caz al soțului Dr. Mary Newport :How a Doctor Reversed Her Husband’s Alzheimer’s Disease in 37 Days vă prezentăm în cadrul Managementului Activ al Stresului folosind ZILNIC cei 4 R, o nouă soluție din categoria  R4 - Resurse Naturale - Uleiul din Nuca de Cocos, pentru prevenirea și la nevoie încetinirea, stoparea și în timp auto-vindecarea afecțiunilor generate de Stresul Cronic: Problemele de Concentrare,  Îmbătrânirea, Depresia, Tulburările de Memorie și Alzheimărul. În  interviul Dr. Bruce Fife despre cartea sa Stop Alzheimer's Now sunt prezentate principiile metabolice și efectele consumului sistematic ale Uleiului din Nucă de Cocos.

 Noi folosim Uleiul din Nuca de Cocos Organic din Iunie 2011, dimineata la ceai pe piine in loc de unt și este excelent. El poate fi folosit la gătit și în Salate. El poate poate fi comandat (capsule și varianta pentru consum sau gatit)   OnLine pe Portalul ABBC Eco-Market dând Click pe pagina lor Ulei de Nuca de Cocos

 

 

Extras din prezentarea  pe AMAZON a cărți Dr. Mary Newport: Alzheimer's Disease: What If There Was a Cure:

Doamna Mary Theresa Newport este Medic Pediatru în Florida - S.U.A. din 1983, iar acum este director  la Unitatea de Terapie Intesivă a noilor născuți a Spitalului Regional Spring Hill.

Începând cu anul 2000, a trebuit să îl îngrijească pe soțul ei Steve, la care apăruse primele semne de Altzheimer. Deoarece din 2004, boala a evoluat rapid, doamna Dr. Newport a început să caute soluții pentru al păstra pe soțul ei funcțional cât mai mult timp posibil. Familiarizată cu terminologia medicală și metodele științifice din cercetarea medicală, ea a fost uimită să descopere noi cercetări care demonstrau faptul că MCT (trigliceridele cu lanț mediu), care acționează ca un combustibil alternativ la Creierul rezistent la Insulină a bolnavilor de Altzheimer, poate uneori să reverseze sau în cel mai rău caz să stabilizeze boala. Când a oferit soțului 2 lingurițe de Ulei din Nucă de Cocos ( o sursă naturală  de MCT (trigliceridelor cu lanț mediu)) la masa de dimineață, înainte de un nou test de memorie, de această dată soțul a reușit , în mod miraculos, să îl treacă cu succes, cu toate că picase la același test dat în zilele anterioare.  De atunci și până în prezent, Steve - soțul doamnei Dr. Newport - a continuat îmbunătățirea stării de sănătate luând la masă doza zilnică de Ulei din Nucă de Cocos.

 

În luna Iulie 2008, Dr. Newport a scris articolul "What If There Was a Cure for Alzheimer's Disease and No One Knew?" , care a circulat în întreaga lume și a stat la baza prezentării făcută de domnia sa la Conferința Internațională dedicată Altheimărului din Tesalonic - Grecia.  Iar pe 31 Octombrie 2011, Editura Basic Healt Publication, Inc a publicat cartea de mai sus, care prezintă:

 • Documentarea și cercetările Dr. Newport

 • Etapele Remisiunii simptomatologiei bolii Altzeimer la soțul său, domnul Steve

 • Importanța în alimentația sănătoasă a MCT (trigliceridelor cu lanț mediu)

 • Cum bolnavii de Altzheimer pot folosi o dietă sănătoasă - îmbogățită cu aceste grasimi vitale MCT (trigliceridele cu lanț mediu) folosind Uleiul din Nucă de Cocos.

Principiile metabolice și efectele consumului sistematic ale Uleiului din Nucă de Cocos, preluate din interviul Dr. Bruce Fife în 6 episoade, realizat de Joyce Rilei, în emisiunea Power Hour, despre cartea sa Stop Alzheimer's Now -How to Prevent & Reverse Dementia, Parkinson's, ALS, Multiple Sclerosis & Other Neurodegenerative Disorders

Să oprim Altzeimerul acum -  Cum să prevenim și la nevoie să re-versăm Demența, Parchinsonul, ALS (Scleroza Laterală Amiotrofica), Scleroza Multiplă și alte Boli Neuro-degenerative:

 

Toate informațiile publicate în această carte au la bază cercetări medicale publicate în revistele de specialitate.

 

- Ce conexiuni sunt între toate aceste afecțiuni Neurodegenerative?

    - Elementele comune al acestor afețiuni sunt Inflamația Cronică și excesul de Stres Oxidativ provocat de producția excesivă de Radicali Liberi. Acestea la rândul lor împiedică celulele nervoase să utilizeze Glucoza care să producă în interiorul lor Energia de care au nevoie. Creierul are nevoie de Glucoză pentru a produce energia necesară funcționării și supravețuirii lui. Dacă în interiorul celulelor nervoase ale Creierului, nu ajunge cantitatea de Glucoză necesară funcționării acestora, acestea degenerează și mor, iar Creierul începe să se atrofieze. Drept consecință capacitățile de memorare și aducere aminte scad, începem să pierdem anumite abilități funcționale ale întregului corp (mișcare, vedere, respirație, etc.) și funcție de locul în care se produce atrofia apar diferite afecțiuni. De exemplu, în cazul Altzheimărului celule nervoase dedicate memorării mor. Deci cheia comună a tuturor acestor afecțiuni neurodegenerative este lipsa ENERGIEI la nivelul celulelor nervoase, deci Creierul nu primește energia necesară funcționării. Ce prezint în cartea mea este tocmai o sursă alternativă de energie (alta decât Glucoza) pentru a alimenta creierul.

 

- Multe din tratamentele clasice pentru aceste afecțiuni neurodegenerative, nu numai că nu duc la rezultatul dorit, dar au și foarte multe efecte secundare care afectează și mai mult creierul.

    - Aceste medicacamente interfererează perturbânt și mai mult capacitatea creierului de a folosi Glucoza pentru producerea energiei necesare funcționării și regenerării lui. În același timp foarte multe medicamente care se dau la liber (fără rețetă) afectează la rândul lor capacitatea Creierului de a se alimenta cu Glucoză. Ele interferează cu procesele metabolice ce au loc în creier, iar folosirea lor pe termen lung poate duce la degenerarea Creierului.

 

- Să revenim la prima categorie de medicamente, de exemplu în cazul Atzheimărului. De ce medicamentele care stimulează producerea de Dopamină, duc la efecte negative?

     - Aceste medicamente forțează Creierul să producă mai multă Dopamină decât el este capabil să o facă în acesată stare de epuizare. Este ca si cum ai biciui un cal de curse să se ridice și să alerge, când el are deja 2 picioare afectate, el va încerca să se ridice și să alerge dar va murii curând prin epuizare. La fel Creierul va muri mai rapid, când va fi forțat să facă mai mult decât este capabil să facă în acestă fază de epuizare iar în această situație acest tip de medicamente vor face pacienților un lucru bun pe termen scurt, dar pe termen lung va produce mai mult rău decât bine. În aceste situații se schimbă formula de tratament și astfel lucrurile devin și mai complicate.

 

- Din punct de vedere metabolic, ce îi lipsește Creierului și îl obligă să ajungă la aceste afecțiuni degenerative?

     - În asfel de situații Creierul nu este capabil să utilizeze eficient Glucoza. De obicei omul obține Glucoza din carbohidrați iar Glucoza obținută din aceștia este combustibilul care oferă energie Creierului. Când Creierul nu poate folosii Glucoza el are nevoie de altă sursă de energie și aceastea sunt Cetonele (în engleză Ketones). Cetonele sunt produse în Ficat, din grăsimi. De exemplu dacă suntem în post, sau într-o lipsă cronică de alimente care conțin carbohidrați, corpul nostru va începe să producă Cetone. Cetonele sunt singurele alternative la Glucoză în asigurarea energiei Creierului. Când nivelul Glucozei în sânge începe să scadă, Ficatul începe să producă Cetone din Grasimi. (între mese, pe timpul somnului de noapte sau când postim).

 

- Dieta poate juca un rol în prevenirea și tratarea afecțiunilor neurodegenerative?

     - Totul a început atunci când medicii au început să trateze aceste afecțiuni prin post în general și prin postul numai cu apă în special. Pe timpul postului, medicii au observat că oamenii încep să se refacă miraculos după astfel de afecțiuni, una din ele fiind Epilepsia. Astfel pe timpul postului doar cu apă pe 30 zile, corpul începe să producă Cetone, deoarce nu mai erau consumate alimente ce conțineau carbohidrați. În această situație celulele nervoase din Creier, au folosit Cetonele în loc de Glucoză. În același timp Cetonele au declanșat eliberarea factorilor neurotrofici care la rândul lor au stimulat autoregenerarea celulelor nervoase din Creier. În unele situații boala era complet remisă iar în alte situații se observau ameliorări semnificative, dar pentru remisiunea completă era nevoie de un post prelungit la 6 sau 12 luni, ceeace era greu de ținut. În acest context a fost inventată Dieta Cetonică - Ketogenic Diet , pentru a mima postul astfel încât corpul să producă Cetone chiar și când persoana se alimentează cu anumite alimente (sărace în carbohidrați, dar bogate în grasimi). Din cauza conținutului redus de carbohidrați, nivelul glucozei în sânge scade și astfel forțează corpul să ardă grasimile,  în ficat, cu scopul de a produce din ele Cetone. Acest tip de Dietă Cetonică a ajutat la vindecarea multor persoane bolnave de Epilepsie. Apoi medicii au extins această dietă și la alte afecțiuni Neurodegerative obținând și în cazul lor efecte similare, deoarece Factorii Neurotrofici generați de Cetone stimulau Creierul să repare celulele Nervoase disfuncționale sau să înlociuască prin regenerare Celulele Nervoase distruse. În același timp Cetonele alimentau Celulele Nervoase sănătoase, prin asigurarea nutrienților necesari unei funcționări eficiente și pe termen lung.

 

- Este oare posibil să regenerăm Celulele Nervoase distruse sau terminațiile Neuronilor? 

     - Până nu demult, specialiștii neurologi credeau că odată ce o Celulă Nervoasă murea, ea dispărea pentru totdeauna și nu putea fi înlocuită de către o nouă Celulă Nervoasă, afirmând că ne naștem cu un număr de Celule Nervoase și numărul acestora scade continuu odată cu trecerea timpului. Dar cercetările ultimilor ani au demonstrat că această ipoteză nu era adevărată, deoarece chiar și la vârstele cele mai înaintate (80, 90 sau chiar 100 ani) , noi continuăm să GENERĂM NOI CELULE NERVOASE, care să le înlocuiască pe cele distruse sau defecte și acest proces de REGENERARE a CREIERULUI poate fi îmbunătățit printr-o Dietă corespunzătoare folosind nutrienți adecvați.

 

- Dacă unii dintre noi, nu am cunoscut la timp o astfel de dietă, sau poate am consumat prea multe Sucuri, sau prea mult Alcool sau am consumat Droguri, care au provocat distrugerea Celulelor Nervoase din Creier, ce mai putem face acum?

     - Soluția Stopării și a Reversării Altzheimărului și a celorlalte boli neurodegenerative este generarea în Ficat a Cetonelor fie printr-o Dietă Cetogenică - Ketogenic Diet  (cu calorii obținute: 70-75% din Grasimi, 20-25% din Proteine și 5-10% din Carbohidrați) - dar ea e foarte greu de urmat și multor oameni nu le place o astfel de dietă,  fie  folosind Uleiul de Nucă de Cocos - cea mai bună sursă, conținând 63% MCT ( trigliceridele cu lanț mediu), iar la consumarea lui, Trigliceridele cu lanț mediu ajung direct la Ficat unde sunt transformate automat în Cetone, indiferent de nivelul Glucozei din sânge, sau de câți Carbohidrați am consumat la masă. Cetonele astfel produse ajung prin sânge la Creier alimentându-l, hrănind Neuronii și declanșând Factorul Neurotrofic care va stimula Vindecarea și Reparearea Celulelor Nervoase din Creier.   

 

- Pentru a începe să înlocuim Celulele Nervoase distruse, sau să ajutăm la repararea celor defecte, va trebui să folosim Uleiul din Nucă de Cocos tot timpul?

     - În principiu da, cu cât mai multe Cetone vor fi produse în Ficat, cu atât va funcționa mai bine Creierul și cu atât mai mult va crește capacitatea de AUTOVINDECARE a Creierului. Pentru persoanele care suferă deja de afecțiuni neurodegenerative, este recomandat să consume ZILNIC circa 5 Linguri cu Ulei din Nucă de Cocos - distribuite la cele 3 mese, sub diferite forme (pe pâine, la salate sau la gătit) .

 

Informații suplimentare in paginile de web:

Recomandarile noastre privind:

- Folosirea Uleiului din Nucă de Cocos:

Noi folosim Uleiul din Nuca de Cocos Organic din Iunie 2011, dimineata la ceai pe piine in loc de unt și este excelent. El poate fi folosit și în Salate.

L-am cumparat de la Plafar si de la Centrofarm, dar poate fi comandat si OnLine pe Portalul ABBC Eco-Market dând Click pe pagina lor Ulei din Nuca de Cocos
Royal Green. Ulei pur de cocos - Noul standard pentru uleiul de cocos organic, fara miros:
Ulei de cocos 100% fara miros, provenit din fermele certificate organic. Coacerea, gatirea, prajirea si rumenirea nu au fost niciodata mai sanatoase. De asemenea, se poate folosi ca substitut al untului. Bogat in acid lauric, ideal in lupta impotriva colesterolului.
Uleiul de cocos, certificat organic, de la Royal Green este un ulei foarte sanatos, deoarece isi pastreaza toate calitatile  si nu va deveni daunator in timpul incalzirii si prajirii. Niciun ingredient daunator sau radicali liberi nu se vor forma in timpul incalzirii.
Royal Green nu utilizeaza niciun ingredient chimic, conservanti, parfumuri sintetice si coloranti. 100% vegetal:
·         Fara miros  si in mod natural fara zahar.
·         100% vegetal.
·         Mai putine calorii decat majoritatea altor uleiuri.
·         Pana la 50% acid lauric: bun in lupta impotriva colesterolului (acidul lauric ne protejeaza impotriva “intrusilor daunatori”).
·         Usor de digerat si sustine activitatea normala a intestinelor.
·         Sustine sistemul digestiv.
·         Nu se stocheaza ca si grasimile in organism, deoarece acizii grasi sunt imediat arsi si transformati in energie.
·         Sustine aportul de vitamine, minerale si toate ingredientele grase solubile.
·         Are o influenta pozitiva asupra sanatatii.
·         Ideal pentru o piele frumoasa si matasoasa, cat si pentru un par stralucitor

 

Proprietăţi – preparat “pentru cunoscători” obţinut prin presarea la rece a pulpei nucii de cocos. După presare nu intervine nici o alta operaţiune (rafinare, decolorare, dezodorizare, etc) astfel încât uleiul îşi păstrează integral mirosul şi gustul exotic de nucă de cocos proaspătă. NU ESTE UN ULEI HIDROGENAT! Nativ, îşi păstrează starea de agregare solidă până la 25ºC (se recomandă păstrarea sub această temperatură) iar încălzirea uşoară îl duce la stare lichidă. Acest ulei foarte bogat în MCT (trigliceride cu lanţ mediu) este extrem de uşor de digerat pentru sistemul digestiv uman.
Informaţii nutriţionale pentru 100g produs: conţinut energetic 3700kJ (900Kcal), grăsimi 100g din care saturate 95g, mono-nesaturate 4g şi polinesaturate 1g.

 

- Folosirea Instrumentelor Radiante prezentate în cursul nostru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®

 

Stresul și suprasolicitarea zilnică necesită o cantitate de Energie de Adaptare - numită și Vitalitate - care de cele mai multe ori depășește rezerva aflată la dispoziția noastră, cu toate că aceasta este restaurată continuu dar la o cotă specifică unei vieți în armonie cu noi și cu tot ce ne înconjoară.

În această situație scad performanțele intuitiv - creative, intelectuale, emoționale și fizice, iar pe măsură ce deficitul de vitalitate se mărește încep să apară afecțiuni fizice , emoționale și mentale însoțite de o îmbătrânire prematură.

 

Cursurile noastre dedicate Managementului Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®  pun la dispoziția cursanților un set de instrumente simple, sigure dar foarte eficiente pentru restaurarea vitalității, optimizarea stilului de viață și atitudinii față de evenimente.

Diagramele mecanismelor instrumentelor Tehnicii Radiante® și evaluarea efectelor Radianței Interioare Accesate în Zona Inimii sunt prezentate în pagina Fizica Umanității și Tehnica Radiantă®


Folosind Zilnic aceste Instrumente:

 • Cresc continuu, indiferent de vârstă, performanțele intuitiv - creative, intelectuale, emoționale și fizice;
 • Se previn îmbolnăvirile;
 • Eventualele afecțiuni vor fi treptat înlăturate în sinergie cu tratamentele și procedurile medicale;
 • Se încetinesc și ulterior sunt re-versate procesele de îmbătrânire.

Cursurile și Serviciile de Suport Radiant, au la bază experiența a  peste 28 ani de folosirea Tehnicii Radiante®-Real Reiki(® și a  18 ani de instruire în Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® -Real Reiki® Gradele 1 și 2, prinpeste 270 de cursuri la care au participat în total circa 8.000 adulți și 1.200 Copii, din care aproape 1.000 sunt Specialiști din domeniul Serviciilor Sociale și a Îngrijirii sănătății.  Dintre aceștia 30 au urmat cursurile avansate de Tehnică Radiantă® Gradele 3, 4 și 5.

 

Cursurile noastre oferă soluțiile necesare auto-ingrijirii personale și celor dragi atât local cît și la distanță în Spațiu sau în Timp pentru diferite Evenimente - Proiecte _ Îngrijorari folosind Instrumentele Tehnicii Radiante® - Real Reiki®

 

Cursuri pentru Auto-îngrijire și Prelungirea Vieții Active:

 • Durată:   4 Zile 

 • Preț:       1.000 Lei/Cursant

Notă: În afara orașului București, la prețul de mai sus se adaugă contravaloarea Transportului și Cazării a 2 persoane pentru zilele de Curs

 

Exemplu de Recuperare a investiției dumneavoastră pentru acest Curs:

 

- Cei 1.000 Lei investiți  în cursurile noastre, vă asigură Sănătate și Performanță - dumneavoastră și celor dragi cu numai 10  Bani pe zi, pentru următoarele 10.000 zile ( circa 19 ani )


- Pentru restul vieții aveți acces GRATUIT la Sănătate și Performanță, deoarece Inițierile sunt valabile pentru toată viața dumneavoastră, după participarea la cursul nostru.

 

Fiecare cursant primește câte un Card de Control al Stresului, cu care poate evalua foarte ușor nivelul stresului și obiectiva eficacitatea utilizării Instrumentelor Tehnicii Radiante®

 

- Instrumentele Tehnicii Radiante® - Real Reiki® puse la dispozitia participanților la Cursul de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®:

 

Tehnica Radiantă® – Real Reiki® este știința și arta activării și accesării energiei universale nemanifestate pentru refacerea sănătății, prevenirea îmbolnăvirii și creșterea performantelor indiferent de vârstă.

 Sistemul complet de Activare, Aplicare, Directare și Co-creere a Energiei Universale în Tehnica Radiantă® - Real REIKI® este compus din 7 Grade și are la bază 12 Activări (Inițieri).


 

Gradele 1 și 2:

Activarea mâinilor se face prin inițiere de către un instructor Autorizat și Cerrtificat să Înițieze și să Predea Programul Oficial de Tehnică Radiantă® Gradele 1 și 2 de către Radiance Seminars, Inc. din SUA

 

La Gradul 1 se fac 4 inițieri, în urma cărora mâinile devin simbol de acces  a energiei universale nemanifestate prin atingere sau apropiere de orice forma manifestă a energiei universale. Mai multe detalii despre obiectivele și programa cursului in pagina web Gradul 1


 

Instrumentul Tehnicii Radiante® Gradul 1 - Sesiunea Radiantă - :

 • Constă în Aplicarea Mâinilor Activate, pentru minim 5 minute, în 12 poziții de bază indiferent de afecțiunea avută sau performanța dorită;

 • Numărul și durata aplicării acestei proceduri sunt nelimitate deoarece efectul homeostazic al Luminii Interioare accesate se adaptează la cerințele corpului persoanei ajutate;

 • Prin Folosirea Zilnică a Tehnicii Radiante® FZ-TRT®, se obține  armonizarea și stabilizarea sistemică a persoanei și a grupurilor de persoane care interacționează datorită efectului anti-entropic și de auto-organizare al Luminii Interioare accesate;

 • Nu se impun restricții alimentare suplimentare ci dimpotrivă prin acțiunile de stabilizare funcțională și de regenerare  morfologică ale Luminii Interioare accesate, aceste restricții se înlătură treptat și în ordinea inversă apariției lor;

 • Poate fi Combinată cu orice tip de Tratament sau Procedură Medicală prin creșterea potențialului de răspuns, diminuarea efectelor secundare și eliminarea riscului apariției efectelor paradoxale ale acestora, asigurate efectul homeostazic al Luminii Interioare accesate.

Diagramele Sesiunii Radiante sunt prezentate în pagina Fizica Umanității. 

 

La Gradul 2 se face o altă inițiere, în urma căreia mâinile pot activa vibrațiile manifeste a 3 Simboluri Universale de auto-vindecare  prin desenarea formelor geometrice corespunzătoare lor. Mai multe detalii despre obiectivele și programa cursului in pagina web Gradul 2

 

Instrumentele Tehnicii Radiante® Gradul 2:

 • Armonizarea Apei, Alimentelor, Medicamentelor și a Încăperilor

 • Sesiuni Radiante Expandate

 • Directări în Spațiu pentru 1 Persoană și pentru un Grup de Persoane

 • Directări în Timp, pentru 1 Persoană sau pentru 1 Grup de Persoane, pentru Evenimente, Proiecte și Îngrijorări

Diagramele Sesiunii Expandate și ale Directărilor sunt prezentate în pagina Fizica Umanității.

În urma Inițierilor în Gradele 3A – 7, se adaugă instrumentul Co-creerii pentru 1 Persoană și pentru 1 Grup de Persoane, în Spațiu și în Timp pentru Evenimente, Proiecte și Îngrijorări.

 

Sprijinirea proceselor de auto-vindecare prin FZ-TRT® (folosirea zilnica a sesiunilor, directărilor, combinațiunilor de simboluri și co-creerilor radiante) este prezentată in pagina Modelul Energetic.

 În cadrul cursului prezentăm conceptul nostru de Management Activ al Stresului folosind Zilnic cei 4 R:

Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®:

Managementul activ al stresului constă în pregătirea fiecărei persoane pentru a fii capabila ca prin modificarea stilului de viață și a atitudinii față de evenimente să transforme di-stresul în eu-stres.

Pentru diminuarea efectelor stresurilor anterioare și prevenirea aparițiilor a noi efecte dăunătoare provocate de multitudinea de agenți stresori, cu care suntem confruntați în viața cotidiana, este nevoie de folosirea sistematica a celor 4 R:

 

 

 

 

 

 

- R1 - Radianță Interioară RI (aducerea în toate planurile existentei ființei noastre a unui supliment de vitalitate pentru a o înlocui pe cea consumata de stresurile anterioare). Acesta se realizează prin:

- R2 - Răspunderea personală pe baza educației continue prin care fiecare persoana își va schimba treptat stilul de viata și atitudinea interioară față de evenimente în vederea reducerii la minim a impactului negativ al agenților stresori.Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® oferă informațiile necesare alături de o metodă simplă și eficientă ( TRT® ), care folosita zilnic ( FZ-TRT® ) va ușura schimbarea stilului de viața şi a atitudinii interioare față de evenimente:

 • Cu Echilibru între Muncă și Odihnă;

 • Alternând Activitățile Impuse cu cele Plăcute;

 • Plin de Dragoste, Apreciere, Mulțumire și Fericire;

 • Acumulând Zilnic Cunoaștere Universală;

 • Dedicat Binelui Universal - pentru Noi și pentru Ceilalți;

 • Cu cît mai puține Supărări sau Îngrijorări;

 • Fără Lăcomie, Egoism, Ură sau Gelozie;

10.000 de Pași pe Zi - în total 70.000 Pași pe Săptămînă , detalii în partea de jos a pagini web KI-OM-LOGIA prezentată în Japonia

 

- R3 - Rețeaua de Suport prin care fiecare dintre noi avem alături, în momentele dificile, membrii familiei, prietenii, colegii de birou sau membri unei anume comunități la care suntem afiliați. Utilizând Tehnica Radiantă® atât local ( prin aplicarea mâinilor activate în cursul TRT ® Gradul 1 ) cât şi distant ( prin Directări folosind setul de simboluri universale învățate în cursul TRT® Gradul 2 ) se pot realiza și întreține rețelele de suport simplu și eficient.

 • Rețeaua de Suport va avea la Bază Piramida Responsabilităților:

  1- Propria Persoană
  2- Familia Noastră
  3- Locul de Muncă
  4- Colegii de Serviciu, Rudele, Prietenii și ceilalți;

 • Reteaua de Suport va fi Realizată și întreținută din timp și în ambele sensuri - Să Ajutăm și să fim Ajutați-
  - Prin realizarea unor Grupe de Suport
  - Prin mobilizarea și a altor persoane ce nu fac parte din Grupa dumneavoastră de Suport pentru probleme deosebite;

- R4 - Resursele Naturale care ne permit reintegrarea în cadrul natural prin alimentație, apă şi aer cât mai puțin poluate, alături de folosirea luminii naturale și a plimbărilor prin zone cu cât mai multă vegetație. Prin Folosirea Zilnica a Tehnicii Radiante® asupra alimentelor, apei și mediului ambiant se pot amplifica efectele benefice ale resurselor naturale iar nivelul toxicității ( datorate poluării ) se va diminua:

 • Temperatura:
  • Aerului 20-24 grade
  • Apei Plate de Băut 30-40 grade
  • Apei pentru Băi locale la picioare sau Băi generale, mai multe detalii în partea de jos a pagini web KI-OM-LOGIA prezentată în Japonia:
   • Seara 38-40 grade
   • Dimineața 42-44 grade
 • Lumină naturală sau artificială suficientă și de calitate
 • Alimente de calitate și cât mai diversificate
 • Folosirea zilnică a Uleiului din Nucă de Cocos pentru
 • Suplimente Alimentare în general și vitamina C in special, luate zilnic proporțional cu nivelul de stres. Noi folosim preventiv de 2 ori pe zi vitamina C1000 Solaray  de la SECOM si de 3 ori pe zi Magneziu Organic de la HERBAGETICAEle pot fi comandate și OnLine. Iar pentru a ajuta la protectia și regenerarea ficatului luăm de 2 ori pe zi HEPAROT de la ROTTA NATURA.

 • Cu Zgomot minim sau înlocuit cu Muzică Ambientală

 Așa cum preciza și doctorul Matthias RATH, în cazul unor stresuri emoționale mai mari, noi oferim 2 tipuri de Servicii Profesionale:

 

 

- Folosirea Serviciilor de Suport ANTISTRES :

Suport Antistres cu Rețea Locală de Suport - SASRLS -  :

 • Prima Lună de SASRLS Preț: 4.000 Lei din care:

  • Curs  pentru Rețeaua Locală de Suport: 1.000 Lei / Persoană

  • Pachet 10 SAS Local: 2.000 Lei ( 200 Lei/SASL )

  • Abonament 30 SAS la Distanță: 1.000 Lei (   33 Lei/SASD )

 • Următoarele Luni:

  • 1 Abonament Suport Antistres Combinat – SASC:  Preț 3.000 Lei /Lună:

   • 1 Pachet 10 SAS Local: 2.000 Lei ( 200 Lei/SASL)

   • 1 Abonament 30 SAS la Distanță: 1.000 Lei ( 33 Lei/SASD)

  • 1 Abonament Lunar SAS la Distanță - SASD (30 SASD) Preț: 2.000 Lei (66 Lei/ SASD)

  • 1 Pachet 10 SAS la Distanță SASD: 2.000 Lei ( 200 Lei/SASD )

    

Notă: În afara orașului București, la prețul de mai sus se adaugă contravaloarea Transportului și Cazării pentru zilele de Curs si SAS Local - SASL

 

Recomandate în cazul Afecțiunilor Cronice Severe, după Accident sau intervenții Chirugicale majore pentru:

 • Amplificarea Efectelor Benefice a Tratamentelor sau Procedurilor Medicale

 • Reducerea Efectelor Secundare si prevenirea apariției Efectelor Paradoxale a Tratamentelor Medicale

 • Scurtarea Timpului de Recuperare a Sănătății și de Reluare a Activității

 • Ridicarea Dependențelor (Alcool, Doguri sau Medicamente)

 • Eliminarea Stresului Postraumatic și al Sindromului de Oboseală Cronică

Suport Antistres Local – SASL:

Total 120 Minute = 9 Seturi Co-creeri + 1 Sesiune Radiantă Expandată:

 • La cerere 1 SASL Preț: 300 Lei

 • 1 Pachet  10 SAS Local Preț: 2.000Lei (200 Lei/SASL)

  Notă: În afara orașului București, la prețul de mai sus se adaugă contravaloarea Transportului și Cazării pentru zilele de SAS Local - SASL

Recomandate:

 • Pentru Prevenirea Îmbolnăvirilor, Creșterea Performanțelor și Prelungirea Vieții Active

 • Înainte de Examene, Calatorii sau Proiecte importante

 • Înainte și după Intervenția Chirurgicală

 • După Accident sau după Examene sau alte activități Stresante

 • Pe timpul Tratamentelor Medicale si Procedurilor de Recuperare

 

Suport Antistres la Distanță – SASD:

Total 90 Minute = 4 Seturi Co-creeri Distante + 1 Directare la Dublu

 • La cerere 1 SASD Preț: 200 Lei

 • Pachet 10 SASD Preț: 1.000Lei (100 Lei/SASD)

 • Abonament Lunar (30 SASD) Preț: 2.000 Lei (66 Lei/ SASD)

   

Recomandate:

 • În caz de Accident sau Agravare brusca a Sănătății (dupa ce a fost anunțat la 112)

 • Pentru Prevenirea Îmbolnăvirilor, Creșterea Performanțelor și Prelungirea Vieții Active

 • Înainte de Examene, Calatorii sau Proiecte importante

 • Înainte și după Intervenția Chirurgicală

 • Pe timpul Tratamentelor Medicale si Procedurilor de Recuperare

 

Abonament Suport Antistres Combinat – SASC:  Preț 3.000 Lei /Lună:

 • 1 Pachet 10 SAS Local: 2.000 Lei ( 200 Lei/SASL)

 • 1 Abonament 30 SAS la Distanță: 1.000 Lei ( 33 Lei/SASD)

      Notă: În afara orașului București, la prețul de mai sus se adaugă contravaloarea    Transportului și Cazării pentru zilele de SAS Local - SASL

 

Recomandate:

 • În caz de Accident sau Agravare brusca a Sănătății (dupa ce a fost anunțat la 112)

 • Pentru Prevenirea Îmbolnăvirilor, Creșterea Performanțelor și Prelungirea Vieții Active

 • Înainte de Examene, Calatorii sau Proiecte importante

 • Înainte și după Intervenția Chirurgicală

 • Pe timpul Tratamentelor Medicale si Procedurilor de Recuperare

 

PRECIZĂRI: 

 

- Serviciile de Suport Radiant, nu exclud şi nu înlocuiesc Diagnosticul, Tratamentul sau Procedurile Medicale

- Tehnica Radiantă® - Real REIKI® nu folosește controlul mental, concentrarea, vizualizarea, diagnosticul, regimul alimentar sau fitoterapia în cadrul nici unuia  din cele 7 Grade.

- Recomandările şi Serviciile de Suport Radiant prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® ofera următoarele avantaje:

 • La persoanele Sănătoase reduc necesarul de medicamente sau intervenţii medicale prin efectele lor profilactice;

 • La persoanele Bolnave se vor combina Sinergic cu Tratamentele sau Procedurile Medicale stabilite de Medicul de Familie, Medicul Specialist, Psihiatru sau Psiholog, amplificând efectele benefice, diminuând efectele secundare şi eliminând riscul apariţiei efectelor paradoxale, prin restaurarea necesarului Energiei de Homeostazie (consumată de stres).

Notare
Comentarii
Comentarii din urmatoarea intrare de blog: http://lavi-enrose.com/trup/2044

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Epidemiile de Gripa si Tehnica Radianta Cea mai bună aparare împotriva Epidemiilor și Pandemiilor este întărirea Sistemului Imunologic folosind Resursele Naturale și Optimizarea Stilului de Viată. Videoprezentrile indicate în această pagină descriu modul în care Sistemul Imunologic ne apără organismul de infecții și mecanismele biologice prin...
Ki-OM-LOGIA in 2012 Anul European al Îmbatrinirii Sanatoase si Active Cursurile pentru Managementului Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® și Anul European al îmbătrânirii active (2012) Sunt prezentate soluțiile oferite de cursul nostru pentru prelungirea vieții sănătoase și active conform recomandărilor din documentul Gestionarea impactului îmbătrânirii...
Stresul, Acidentele de Circulatie si Tehnica Radianta® Stresul, Somnul insuficient și Suprasolicitarea sunt principalele cauze ale Accidentelor rutiere. Prezentăm analizele, previziuniile si recomandarile dedicate prevenirii accidentelor rutiere oferite de Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile din diferite țări....
Profetiile Celestine si Tehnica Radianta Concluziile celor 9 Viziuni din filmul (subtitrat în Română) postat și pe Internet în 10 părți: Profețiile de la Celestine și modul în care Instrumentele oferite de cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radinată® - Real Reiki® , pentru realizarea obiectivelor prezentate...
Suprastresul si Tehnica Radianta Stresul, oboseala și suprasolicitarea scad cantitatea de neurotransmițători numiți Mesagerrii Fericirii: Serotonina, Noradrenalina și Dopamina, instalind treptat dependența de stimulente artificiale pentru producerea lor de către corp (zahăr, cofeină, alcool, tutun, solvenți, droguri, supramuncă, cumpărături...
Bioritmul Organelor Interne Informații referitoare la orarul funcționării la maxim a diferitelor organe din corpul nostru și recomandrile referiotoare la activitate noastră, inclusiv momentele optime pentru Sesiunile Radiante si orele de somn.