Cele mai citite
 


Buzău: Femeie omorâtă de soţ
duminică, 3 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 33 de ani din localitatea buzoiană Smeeni, mamă a cinci copii, a fost omorâtă, sâmbătă, de soţul ei, în vârstă de 42 de ani.
"În urma unei certe banale, bărbatul şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit în inimă, după care i-a tăiat capul cu toporul. El avea grave probleme psihice şi a mai fost internat la Spitalul de neuropsihiatrie Săpoca", a declarat, pentru AGERPRES, primarul localităţii Smeeni, Nicu Năstase.
Cei cinci copii, dintre care şi o fată martoră la crimă, au fost preluaţi de Direcţia de Protecţie a Copilului Buzău şi internaţi într-un centru de plasament. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Bărbat acuzat că şi-ar fi abuzat sexual fiicele de 8 ani şi, respectiv 13 ani Un bărbat de 37 de ani din localitatea buzoiană Săhăteni este acuzat că ar fi abuzat-o sexual pe fiica de 8 ani a concubinei sale, precum şi fiica sa provenind dintr-o căsătorie anterioară în vârstă de 13 ani.
Buzău: Unul dintre cele mai vechi spitale va deveni centru de cultură Fostul spital 'I.C. Brătianu' din municipiul Buzău, clădire în stil neogotic construită la sfârşitul secolului al XlX-lea, va deveni centru de cultură, au decis joi consilierii judeţeni la şedinţa lunară a CJ Buzău.
Buzău: Investiţii în domeniul medical de peste două milioane de lei Două pavilioane modernizate destinate pacienţilor cu afecţiuni psihice au fost inaugurate luni la Spitalul de neuropsihiatrie Săpoca, valoarea lucrărilor fiind de peste două milioane de lei.
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Consumatori de etnobotanice din Buzău, internaţi la psihiatrie Şase tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 24 ani au fost internaţi, în perioada august-decembrie 2014, la Spitalul Judeţean Buzău, iar trei la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca din judeţul Buzău, după ce au consumat etnobotanice, susţine DIICOT.
Buzău: Un nou centru destinat copiilor cu autism Un centru de consiliere şi asistenţă pentru persoane cu autism unde 19 copii beneficiază de asistenţă de specialitate s-a deschis în cadrul Complexului de servicii pentru copilul cu handicap sever nr. 8 din Buzău.