Cele mai citite
 


Cluj: Ministrul Daniel Funeriu participă la festivitatea de absolvire a studenţilor medicinişti
duminică, 3 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, participă, sâmbătă, la festivitatea de absolvire a promoţiei de studenţi 2011 a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca.
Festivitatea, la care sunt prezenţi aproximativ 1.200 de absolvenţi din cele 11 specializări ale UMF Cluj-Napoca, membri ai familiilor acestora, prieteni şi numeroşi colegi din anii mai mici de facultate, se desfăşoară pe Stadionul "Constantin Rădulescu".
La eveniment participă, de asemenea, rectorii universităţilor de profil din Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Craiova şi Târgu-Mureş.
Absolvenţii celei de a 62-a promoţii a UMF din Cluj-Napoca vor depune Jurământul lui Hipocrate şi vor preda, simbolic, colegilor lor din anii V şi VI cheia universităţii. AGERPRES/ (AS - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Festivitatea de absolvire a studenţilor medicinişti, sâmbătă, pe stadion Cluj-Napoca, 1 iul /Agerpres/ - Stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu' din Cluj-Napoca va găzdui, sâmbătă, 3 iulie, festivitatea de absolvire a promoţiei 2010 de studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) ''Iuliu Haţieganu''.
Cluj: Festivitatea de absolvire a studenţilor medicinişti Festivitatea de absolvire a studenţilor medicinişti a prilejuit, sâmbătă seara, un spectacol grandios, susţinut cu entuziasm, timp de trei ore, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", de cei 1.180 de tineri care au încheiat primul ciclu de pregătire profesională la Universitatea de Medicină şi Farmacie...
Cluj: Peste 1.200 de absolvenţi ai promoţiei 2010 a UMF, la festivitatea de absolvire Cluj-Napoca, 3 iul /Agerpres/ - Peste 1.200 de absolvenţi ai promoţiei 2010 a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) ''Iuliu Haţieganu'', participă, sâmbătă, alături de profesori şi părinţi, la festivitatea de absolvire, găzduită de stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu',
Iaşi: Sute de studenţi medicinişti, prezenţi la conferinţa privind oportunităţile de consiliere Peste 400 de studenţi medicinişti din Iaşi au luat parte, marţi, la o nouă ediţie a conferinţei "Oportunităţi în abordarea interdisciplinară a consilierii studenţilor de medicină şi medicină dentară" din cadrul proiectului 'Consiliere profesionala pentru studenţii în medicina şi program integrat de practica...
Iaşi: Peste 1.600 de studenţi au finalizat studiile la UMF Peste 1.600 de studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr. T. Popa' din Iaşi au luat parte, marţi, alături de rude şi prieteni, la festivităţile de absolvire organizate de conducerea instituţiei de învăţământ superior.
Iaşi: Burse pentru studenţii medicinişti în cadrul proiectului MedCAREER Peste 700 de burse în valoare de 800 de lei sunt acordate studenţilor ce au parcurs etapa de consiliere on-line şi de grup în cadrul proiectului MedCAREER derulat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" Iaşi, prin intermediul Facultăţii de Medicină Dentară