Cele mai citite
 


E.coli face o victimă în Franţa
duminică, 3 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bacteria E.coli a făcut o victimă în Franţa, o femeie de 78 de ani care a decedat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în timp ce se afla în sala de reanimare a unui spital din Bordeaux /sud-vest/, a anunţat Agenţia regională de sănătate, citată de AFP.
Pacienta fusese internată la 24 iunie cu sindrom hemolitic-uremic, provocat de bacteria E.coli.

În Franţa, 10 persoane au fost diagnosticate cu E.coli. Bilanţul epidemiei provocate de bacterie a depăşit 50 de morţi, dintre care 48 în Germania.AGERPRES/(Florence Bedreagă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
E.coli: seminţele de fenugreek importate din Egipt au jucat un rol în intoxicaţie Seminţele de fenugreek importate din Egipt în Franţa şi Germania în 2009 şi 2010 au jucat un rol în intoxicaţia cu bacteria E.coli ce a făcut cel puţin 48 de morţi în Europa, a declarat miercuri Agenţia Europeană pentru Siguranţă Alimentară EFSA, transmit AP şi AFP.
Franţa: tulpina E.coli din hamburgeri 'nu este aceeaşi' cu cea din Germania Autorităţile sanitare franceze au declarat joi că au 'certitudinea' că bacteria E.coli aflată la originea spitalizării a şapte copii în nordul Franţei nu este 'aceeaşi tulpină' ca cea care a provocat o epidemie în Germania, transmite France Presse.
Epidemia E.coli: Bilanţul persoanelor decedate a ajuns la 50 Bilanţul epidemiei provocate de bacteria Ecoli enterohemoragică (Eceh) a ajuns la 50 de morţi, dintre care 48 în Germania, după decesul unei septuagenare germane şi al unei alte persoane în Statele Unite, conform informaţiilor oferite de autorităţile germane şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS)...
Şapte persoane spitalizate în Franţa sub suspiciunea de contaminare cu bacteria E.Coli Şapte persoane au fost spitalizate joi seară la Bordeaux, în sud-vestul Franţei, fiind suspectate de contaminare cu bacteria E.coli, au anunţat autorităţile sanitare, citate de AFP.
E.coli: Patru noi decese aduc bilanţul victimelor la 30 Epidemia provocată de bacteria Ehec s-a soldat cu încă cinci morţi, bilanţul deceselor ajungând la 30, relatează Le Soir.
E.coli: 17 morţi în Germania; 46 de persoane infectate în Suedia şi 17 în Danemarca Numărul persoanelor infectate cu o variantă agresivă a bacteriei intestinale E.coli, care a făcut deja 17 morţi în Germania, a ajuns la 46 în Suedia şi 17 în Danemarca, au informat joi autorităţile din aceste ţări, transmite EFE.