Cele mai citite
 


Iaşi: Ambulanţă implicată într-un accident rutier
duminică, 3 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O ambulanţă înmatriculată în judeţul Neamţ a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier la Iaşi, în timp ce transporta o pacientă spre Spitalul de Neurochirurgie "Nicolae Oblu".
Subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, a declarat că ambulanţa, care circula cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a trecut pe culoarea roşie a unuia dintre semafoarele amplasate pe bulevardul Independenţei. În acelaşi timp, de pe o stradă laterală, un taxi a trecut pe culoarea verde a semaforului, moment în care cele două autovehicule s-au ciocnit.
Incidentul a avut loc în apropierea Universităţii de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" din Iaşi.
În urma impactului, medicul ambulanţei s-a ales cu traumatisme uşoare la membrele superioare.
Pacienta din ambulanţă, în vârstă de 63 de ani, care trebuia dusă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi în urma unui accident vascular cerebral cu hemoragie externă, nu a păţit nimic în timpul accidentului, deoarece era legată de la targă. Ea a fost preluată de o ambulanţă aparţinând SAJ Iaşi şi dusă la Spitalul de Neurochirurgie.
Un echipaj al poliţiei s-a deplasat la locul accidentului pentru a afla care au fost condiţiile accidentului. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: O ambulanţă cu pacient a fost implicată într-un accident grav Echipajul unei ambulanţe dar şi pacientul transportat de autosanitară au ajuns, luni, în stare gravă la spital, după ce au fost implicaţi, în aceeaşi zi, într-un accident rutier în localitatea Poiana Largului.
Iaşi: Ambulanţă avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă O ambulanţă care se afla în trafic cu semnalele acustice şi luminoase pornite a fost avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă în zona campusului studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi.
Iaşi: Victimă a unui accident rutier trimisă de la un spital la altul Un student la medicină, în vârstă de 21 de ani, victimă a unui accident rutier care a avut loc în comuna Cotnari, a ajuns după mai bine de opt ore la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Vaslui: Bărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat marţi elicopterul SMURD pentru transportul unui pacient din localitatea Vutcani la clinica de neurochirurgie din Iaşi.
Vaslui: Victima unui accident rutier nu a putut fi preluată de elicopterul SMURD O femeie de 40 de ani din judeţul Vaslui, care a fost victima unui accident de circulaţie, sâmbătă dimineaţă, nu a putut fi transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Iaşi din cauza ceţii.