Cele mai citite
 


Mehedinţi: Lucrările de reabilitare a secţiei chirurgie a Spitalului Orşova au fost finalizate
duminică, 3 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Au fost finalizate lucrările de modernizare a secţiei chirurgie a Spitalului Orşova, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES managerul unităţii, Lucian Vădăşteanu.
Potrivit sursei citate, fondul necesar execuţiei acestora, de 15.000 de euro, a provenit dintr-o donaţie făcută de organizaţia umanitară Support, din oraşul german Ulm.
'Datorită unui parteneriat cu această fundaţie vom beneficia, în continuare, de sprijin financiar. Intenţionăm să reabilităm şi alte secţii, astfel încât spitalul să se ridice la nivelul standardelor europene', a precizat Vădăşteanu.
O contribuţie esenţială la consolidarea relaţiei dintre entitatea germană şi unitatea spitalicească orşoveană a avut-o preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu, care în calitatea sa de vicepreşedinte al Consiliului oraşelor şi regiunilor dunărene a solicitat ajutor umanitar societăţii civile din Germania. AGERPRES/(AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare a spitalului din Orşova cu bani din Danemarca Secţia de neonatologie şi cantina Spitalului orăşenesc Orşova au fost reabilitate cu bani primiţi prin donaţie de la Fundaţia 'Copii din România' din Danemarca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Constantin Brăgaru. Potrivit sursei citate, valoarea lucrărilor de modernizare...
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare a spitalului din Orşova cu bani din Danemarca Secţia de neonatologie şi cantina Spitalului orăşenesc Orşova au fost reabilitate cu bani primiţi prin donaţie de la Fundaţia 'Copii din România' din Danemarca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Constantin Brăgaru.
Mehedinţi: Proiect de modernizare a spitalului din Orşova Un proiect de reabilitare a Spitalului orăşenesc din Orşova a fost promovat de Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, ing. Marius Bălu.
Mehedinţi: Proiect de modernizare a spitalului din Orşova Un proiect de reabilitare a Spitalului orăşenesc din Orşova a fost promovat de Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, ing. Marius Bălu.
Mehedinţi: Donaţie din Germania pentru spitalul din Orşova Spitalul municipal Orşova a primit suma de 15.000 euro ca donaţie din partea Fundaţiei Suport din oraşul german Ulm, a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu.
Mehedinţi: Aproximativ 2,5 milioane lei pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului municipal Orşova Spitalul municipal Orşova a atras din surse guvernamentale aproximativ 2,5 milioane de lei pentru execuţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Ambulatoriului, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul unităţii spitaliceşti, dr. Radu Gandă.