Cele mai citite
 


Vaslui:O ambulanţă a rămas blocată pe traseu în timp ce mergea la o solicitare
luni, 4 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a rămas blocată pe traseu în timp ce se deplasa la o solicitare.
Potrivit reprezentanţilor SAJ Vaslui, ambulanţa a fost solicitată în comuna Oşeşti la un pacient care se simţea rău.
Salvarea a intrat într-un şanţ recent săpat şi a rămas suspendată, iar după două ore de încercări nereuşite de a ieşi din groapa adâncă, autosanitara a fost scoasă cu un tractor.
'Am fost chemaţi pentru o persoană inconştientă, solicitare care nu s-a confirmat până la urmă. Deşi accesul pe această uliţă este greu accesibil, am încercat să ajungem cât mai aproape de pacient. La un moment dat, roata maşinii a intrat într-o groapă săpată de primărie şi care nu a fost semnalizată în niciun fel. Am încercat să ieşim cu ajutorul unui tractor, însă nu am reuşit. Am sunat la Pompieri. După o oră şi jumătate a venit primarul şi cu un alt utilaj a scos ambulanţa. Scutul ambulanţei s-a rupt. Bărbatul pentru care am venit nu avea nevoie de îngrijiri medicale. Din păcate, oamenii continuă să facă abuz şi să apeleze 112, în încercarea de a-şi rezolva, în acest caz, unele probleme casnice', a declarat, duminică pentru AGERPRES dr. Mohamad Awad de la SAJ Vaslui. AGERPRES/ (AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
Vaslui: Bărbat mort după ce ambulanţa nu a putut ajunge la el din cauza drumului blocat Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna vasluiană Albeşti a murit, miercuri, în aşteptarea ambulanţei care nu a putut interveni din cauza drumului blocat de zăpadă.
Vaslui: Fată de 14 ani, dusă cu ambulanţa la spital, în stare de ebrietate O adolescentă în vârstă de 14 ani din municipiul Huşi, a ajuns, vineri, în stare de ebrietate la Spitalul Municipal din localitate, după ce a pus un pariu cu nişte colegi, băieţi, că poate bea mai mult vin decât ei. Potrivit reprezentanţilor spitalului huşean, la un moment dat fetei i s-a făcut rău,...
Vaslui: Misiuni dificile pentru lucrătorii de la ambulanţă la Vutcani şi Doagele Drumurile impracticabile au îngreunat pe parcursul nopţii misiunile Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...