Cele mai citite
 


Alico Asigurări România a lansat Instant Cover, RCA-ul asigurărilor de viaţă
marţi, 5 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prin Instant Cover românii îşi pot acoperi riscurilor de deces din accident şi invaliditate permanentă totală şi parţială din accident pentru sume plecând de la 24 de lei pe lună, acest produs de protecţie adresându-se populaţiei active cu un venit lunar de 1.200 lei pe membru de familie, a spus, luni, Theodor Alexandrescu, director general Alico Asigurări România, într-o conferinţă de specialitate.
'Acest produs este, pentru piaţa asigurărilor de viaţă, similar unui RCA. Este un produs simplu, care acoperă riscurile produse din accidente de trafic, de muncă, casnice sau sporturi practicate la nivel de hobby, nu profesional. Poliţa de asigurare se încheie fără o evaluare medicală prealabilă, de către persoane cu vârsta între 18 şi 64 de ani. Sumele asigurate au valoarea de până la 200.000 lei, în funcţie de pachetul selectat, adică peste 140 de salarii medii nete, prima minimă pornind de la 0,8 lei pe zi', a specificat Theodor Alexandrescu.
Produsul este oferit în trei pachete de asigurare - Silver, Gold şi Platinum - diferenţiate în funcţie de necesităţile de acoperire ale clienţilor şi disponibilităţile financiare ale acestora.
Alico Asigurări România va investi, în 2011, pentru dezvoltarea reţelei de distribuţie cu încă 200 de agenţi, suma necesară pentru dezvoltarea unui agent fiind estimată la 15.000 de euro. Astfel, compania, va avea, la sfârşitul anului 2011, circa 700 de agenţi proprii.
Rezultatele obţinute de companie în 2010 au arătat o creştere de 21% a valorii primelor brute subscrise din asigurările de accidente şi îmbolnăvire, precum şi din asigurările de sănătate, de la 22,2 milioane lei în 2009, la 28,3 milioane lei în 2010.
'Asigurările de viaţă orientate către nevoile maselor de oameni reprezintă viitorul acestei pieţe în România. Motivul îl constituie beneficiile valoroase oferite la un cost pe care orice român şi-l poate permite. România este considerată o piaţă cu potenţial şi perspective foarte bune în Europa, chiar dacă uneori acestea nu s-au şi materializat la nivelul aşteptărilor,', a mai spus Theodor Alexandrescu.
American Life Insurance Company (Alico) este o companie MetLife Inc., reprezentată în România prin Alico Asigurări România S.A. (Alico Asigurări) şi Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (Alico Pensii). La 1 noiembrie 2010, MetLife, Inc. a achiziţionat Alico, iar ca urmare a acestui acord, Alico Asigurări şi Alico Pensii sunt acum companii afiliate MetLife, Inc.
MetLife Inc. este un lider global în asigurări, planuri de pensie şi programe de beneficii pentru angajaţi, oferind servicii pentru 90 de milioane de clienţi în peste 60 de ţări. Prin filialele şi companiile sale afiliate, MetLife deţine poziţii de conducere în pieţe din Statele Unite, Japonia, America Latină, regiunea Asia Pacific, Europa şi Orientul Mijlociu.
În România, Alico ocupă o poziţie strategică în piaţa asigurărilor de viaţă şi a pensiilor administrate privat, reprezentând, în prezent, alegerea a peste un milion de clienţi. Conform rezultatelor financiare din 2010, Alico Asigurări deţine o cotă de piaţă de 12,31% pe piaţa locală. Pentru perioada 2011-2012, compania şi-a propus să ajungă lider de piaţă din punct de vedere al primelor brute subscrise, în 2010 fiind, conform acestui indicator, pe locul trei.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alico Asigurări România lansează produsul de protecţie Instant Cover Alico Asigurări România lansează produsul de protecţie Instant Cover, orientat către acoperirea imediată a riscurilor de deces din accident şi invaliditate permanentă totală şi parţială din accident la care este expusă în special populaţia activă.
INTERVIU / Mititelu (BCR Asigurări de Viaţă): Piaţa de asigurări de viaţă ar putea creşte cu 10% în 2015;devine interesantă pentru noi jucători Piaţa de asigurări de viaţă ar putea creşte cu 10% în acest an, de la un nivel de 1,64 miliarde lei în 2014, pe fondul unui context favorabil dat de creşterea activităţii de creditare în sectorul retail, o uşoară îmbunătăţire a puterii de cumpărare a românilor, la care se adaugă efectul de bază, a declarat...
Alico: Interes crescut pentru asigurările de protecţie împotriva accidentelor şi cele de sănătate Asigurările de protecţie împotriva accidentelor şi cele de sănătate au prezentat un interes crescut în 2011, la fel ca şi în anul precedent, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Theodor Alexandrescu, directorul general al companiei Alico Asigurări România.
Alico Asigurări România, creştere de 7% a primelor brute subscrise Alico Asigurări România SA a înregistrat, în 2010, o creştere a veniturilor din prime brute subscrise de 7,07%, în comparaţie cu 2009, se arată într-un comunicat al companiei.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Axa Life Insurance intenţionează să intre în top 3 asigurări de viaţă pe segmentul de new business, în cinci ani Compania de asigurări Axa Life Insurance intenţionează ca, în trei ani, să intre în top 5 asigurări de viaţă pe segmentul de new business, iar în cinci ani în top 3, a declarat, joi, directorul general şi preşedintele companiei, Violeta Ciurel, într-o conferinţă de presă.