Cele mai citite
 


Alico Asigurări România are un departament care se ocupă cu investigarea fraudelor
marţi, 5 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alico Asigurări România are un departament care se ocupă cu investigarea posibilelor fraude, a declarat Theodor Alexandrescu, director general Alico Asigurări România.
'Avem un birou care se ocupă cu aşa ceva dar nu se înregistrează o tendinţă în acest domeniu. Avem doar cazuri unitare. De când sunt eu nu îmi amintesc decât de vreo două sau trei cazuri de fraudă', a spus Alexandrescu.
El a mai afirmat că grupul de persoane angajate pentru această treabă verifică documentele de la poliţie sau spital, de exemplu.
'Am avut şi investigaţii pe teren, dar repet, nu se înregistrează o tendinţă', a mai spus oficialul Alico Asigurări.
Alico are peste un milion de clienţi. Conform rezultatelor financiare din 2010, Alico Asigurări deţine o cotă de piaţă de 12,31% pe piaţa locală.
American Life Insurance Company (Alico), este o companie MetLife, Inc., reprezentată în România prin Alico Asigurări România S.A. (Alico Asigurări) şi Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (Alico Pensii). La 1 noiembrie 2010, MetLife, Inc. a achiziţionat Alico, iar ca urmare a acestui acord, Alico Asigurări şi Alico Pensii sunt acum companii afiliate MetLife, Inc.
MetLife, Inc. este un lider global în asigurări, planuri de pensie şi programe de beneficii pentru angajaţi, oferind servicii pentru 90 de milioane de clienţi în peste 60 de ţări.AGERPRES/(AS - Florin Bărbuţă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alico Asigurări România a lansat Instant Cover, RCA-ul asigurărilor de viaţă Prin Instant Cover românii îşi pot acoperi riscurilor de deces din accident şi invaliditate permanentă totală şi parţială din accident pentru sume plecând de la 24 de lei pe lună, acest produs de protecţie adresându-se populaţiei active cu un venit lunar de 1.200 lei pe membru de familie, a spus, luni...
Publico dezvăluie că unii români cotizează fictiv în Spania pentru a putea cere pensia minimă Autorităţile din poliţie şi de la sistemul de asigurări sociale au detectat cazuri în care mulţi cetăţeni europeni, mai ales români, simulează că muncesc în Spania, pentru a putea cere pensionarea aici, cu condiţiile avantajoase ale unei pensii minime (6.923,90 de euro pe an, în 2011), semnalează luni...
Alico Asigurări România susţine campania pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi Alico Asigurări România susţine campania umanitară de strâgere a fondurilor necesare pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi, cea mai importantă unitate sanitară din regiunea de nord-est a ţării, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
România, Ungaria şi Bulgaria, vizate de cele mai multe investigaţii OLAF privind fraude cu fonduri europene Mai mult de o treime dintre investigaţiile făcute în 2014 de Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) privind presupuse cazuri de fraudă cu fonduri UE au vizat România, Ungaria şi Bulgaria, conform raportului de activitate al instituţiei pe anul trecut, informează Euronews.
Alico Asigurări România, creştere de 7% a primelor brute subscrise Alico Asigurări România SA a înregistrat, în 2010, o creştere a veniturilor din prime brute subscrise de 7,07%, în comparaţie cu 2009, se arată într-un comunicat al companiei.
HERIBERT KAILBACH NUMIT DIRECTOR DE MARKETING ȘI VÂNZĂRI AL MEDIHELP ROMÂNIA MediHelp România, parte a MediHelp International, lider pe piața asigurărilor de sănătate private în Europa Centrală și de Est, l-a numit, începând cu luna ianuarie 2016, pe Dl. Heribert Kailbach în funcția de Director de Marketing și Vânzări pentru România.