Cele mai citite
 


Alico Asigurări România lansează produsul de protecţie Instant Cover
marţi, 5 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alico Asigurări România lansează produsul de protecţie Instant Cover, orientat către acoperirea imediată a riscurilor de deces din accident şi invaliditate permanentă totală şi parţială din accident la care este expusă în special populaţia activă.
Potrivit unui comunicat al companiei de asigurări, pentru 0,8 lei pe zi asiguratul primeşte beneficii echivalente cu peste 70 de salarii medii nete (100.000 de lei).
Produsul este oferit în trei pachete de asigurare - Silver, Gold şi Platinum - diferenţiate în funcţie de necesităţile de acoperire ale clienţilor şi disponibilităţile financiare ale acestora. Instant Cover este un produs individual, iar în plus, are opţiunea de a oferi protecţie în cadrul aceleiaşi poliţe şi pentru ceilalţi membri ai familiei (soţ/soţie, copii). Dacă ulterior familia se extinde cu unul sau mai mulţi membri, clientul poate extinde protecţia şi asupra viitorilor copii în acelaşi preţ iniţial, fără costuri suplimentare.
Rezultatele obţinute de companie în 2010 au arătat o creştere de 21% a valorii primelor brute subscrise din asigurările de accidente şi îmbolnăvire, precum şi din asigurările de sănătate. Acestea sunt clasele de asigurări din portofoliul Alico Asigurări care au înregistrat cea mai semnificativă creştere.
"Datorită evoluţiei ascendente de anul trecut, putem afirma că populaţia înţelege mai bine valoarea protecţiei oferite de asigurările de accidente, ceea ce ne-a determinat să lansăm Instant Cover, un produs accesibil pentru toţi românii. Avem din ce în ce mai mulţi clienţi care apreciază asigurările de accidente pentru că au două mari avantaje oferite în momentul cumpărării: compania de asigurări preia riscul asigurabil al clientului, iar produsele pot fi achiziţionate fără eforturi financiare", a declarat directorul general al Alico Asigurări România, Theodor Alexandrescu.
Alte particularităţi care diferenţiază Instant Cover de alte produse de asigurare ce oferă protecţie financiară sunt: acoperire imediată (după plata primei de asigurare, clientul primeşte pe loc poliţa de asigurare fără evaluare medicală), sumele asigurate au valoarea de până la 200.000 lei, în funcţie de pachetul selectat, adică peste 140 de salarii medii nete, prima minimă porneşte de la 0,8 lei/zi, vârsta de intrare în asigurare este 18 ani, iar poliţa poate fi reînnoită anual, până când clientul împlineşte 65 de ani.
Prin Instant Cover, Alico Asigurări adresează nevoile de asigurare de bază pentru care există un mare deficit de protecţie în România. Compania preia modelul de asigurare accesibilă al grupului MetLife, Inc. din care face parte. Astfel, produsul oferă, pe de o parte, sprijin financiar în cazul decesului persoanelor care aduc venit în familie şi, în acelaşi timp, beneficii în caz de invaliditate pentru care există carenţe semnificative în ajutorul financiar real pe care îl poate primi un cetăţean român în lipsa unei asigurări de viaţă private.
"Asigurările de viaţă orientate către nevoile maselor de oameni reprezintă viitorul acestei pieţe în România. Motivul îl constituie beneficiile valoroase oferite la un cost pe care orice român şi-l poate permite. Mai mult, asigurarea de viaţă nu este doar un angajament contractual între două părţi, ci ea are un important rol social pentru siguranţa financiară a populaţiei. Acesta este principiul care va sta la baza produselor dezvoltate de Alico Asigurări în următoarea perioadă", a conchis Theodor Alexandrescu.
American Life Insurance Company (Alico) este o companie MetLife, Inc., reprezentată în România prin Alico Asigurări România şi Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat(Alico Pensii). La 1 noiembrie 2010, MetLife, Inc. a achiziţionat Alico, iar ca urmare a acestui acord, Alico Asigurări şi Alico Pensii sunt acum companii afiliate MetLife, Inc.
MetLife, Inc. este un lider global în asigurări, planuri de pensie şi programe de beneficii pentru angajaţi, oferind servicii pentru 90 de milioane de clienţi în peste 60 de ţări. Prin filialele şi companiile sale afiliate, MetLife deţine poziţii de conducere în pieţe din Statele Unite, Japonia, America Latină, regiunea Asia Pacific, Europa şi Orientul Mijlociu.
În România, Alico ocupă o poziţie strategică în piaţa asigurărilor de viaţă şi a pensiilor administrate privat, reprezentând alegerea a peste un milion de clienţi. Conform rezultatelor financiare din 2010, Alico Asigurări deţine o cotă de piaţă de 12,31% pe piaţa locală. AGERPRES/(AS - Oana Tilică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alico Asigurări România a lansat Instant Cover, RCA-ul asigurărilor de viaţă Prin Instant Cover românii îşi pot acoperi riscurilor de deces din accident şi invaliditate permanentă totală şi parţială din accident pentru sume plecând de la 24 de lei pe lună, acest produs de protecţie adresându-se populaţiei active cu un venit lunar de 1.200 lei pe membru de familie, a spus, luni...
INTERVIU / Mititelu (BCR Asigurări de Viaţă): Piaţa de asigurări de viaţă ar putea creşte cu 10% în 2015;devine interesantă pentru noi jucători Piaţa de asigurări de viaţă ar putea creşte cu 10% în acest an, de la un nivel de 1,64 miliarde lei în 2014, pe fondul unui context favorabil dat de creşterea activităţii de creditare în sectorul retail, o uşoară îmbunătăţire a puterii de cumpărare a românilor, la care se adaugă efectul de bază, a declarat...
Alico: Interes crescut pentru asigurările de protecţie împotriva accidentelor şi cele de sănătate Asigurările de protecţie împotriva accidentelor şi cele de sănătate au prezentat un interes crescut în 2011, la fel ca şi în anul precedent, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Theodor Alexandrescu, directorul general al companiei Alico Asigurări România.
BCR Asigurări de Viaţă distribuie asigurarea de accidente exclusiv prin Transilvania Broker BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group distribuie exclusiv prin Transilvania Broker asigurarea de accidente, urmând să extindă reţeaua de distribuţie prin noi parteneriate, potrivit companiei de asigurări.
Axa Life Insurance intenţionează să intre în top 3 asigurări de viaţă pe segmentul de new business, în cinci ani Compania de asigurări Axa Life Insurance intenţionează ca, în trei ani, să intre în top 5 asigurări de viaţă pe segmentul de new business, iar în cinci ani în top 3, a declarat, joi, directorul general şi preşedintele companiei, Violeta Ciurel, într-o conferinţă de presă.
Metropolitan Life: Produsele de asigurare pentru copii, pe un trend ascendent Produsele de asigurare destinate copiilor se află pe un trend ascendent, atât din punct de vedere al valorii medii anuale a primelor brute subscrise, care a crescut, în cazul Metropolitan Life, cu 10% în 2012 raportat la 2011, cât şi din punct de vedere al numărului total de poliţe încheiate, majoritatea...