Cele mai citite
 


BCR şi Sensiblu oferă clienţilor bonus de până la 6% din valoarea cumpărăturilor
marţi, 5 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Banca Comercială Română (BCR) şi reţeaua de farmacii Sensiblu oferă clienţilor bonus de până la 6% din valoarea cumpărăturilor în perioada 1 iulie - 30 august 2011, potrivit unui comunicat de presă.
'Clienţii BCR fac în medie 2,5 tranzacţii cu cardul pe lună în farmacii, iar valoarea medie pe tranzacţie este de 71 de lei. Ceea ce înseamnă că, dacă aleg să facă cumpărăturile cu cardul de credit BCR în farmaciile Sensiblu, aproape 2 luni iau gratis produsele de care au nevoie', a spus Bogdan Gogioman, şef Departament Carduri BCR.
Pentru plăţile efectuate cu un card de debit BCR clientul primeşte înapoi 3% din valoarea cumpărăturilor, 6% dacă achită cu un card de credit BCR. La Sensiblu clienţii au până la 3 rate cu 0% dobândă la plata cu orice card de credit BCR. De asemenea, o parte din farmaciile Sensiblu au instalate POS-uri care permit plata contaless a cumpărăturilor până într-o sută de lei.
Banca Comercială Română este membră a Erste Group. BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 668 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori.AGERPRES/(AS - Florin Bărbuţă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
BCR şi Sensiblu lansează prima campanie din România adresată posesorilor de carduri contactless Banca Comercială Română (BCR) lansează prima campanie din România ce promovează utilizarea cardurilor contactless, în cadrul reţelei de farmacii Sensiblu din Bucureşti, se arată într-un comunicat al băncii remis, miercuri, AGERPRES.
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Sensiblu a preluat farmaciile aparţinând Polisano Preluarea celor 78 de farmacii din lanţul Polisano de către societatea Sensiblu a fost autorizată de Consiliul Concurenţei, potrivit unui comunicat de presă al autorităţii de concurenţă, transmis marţi AGERPRES.
Farmaciile vin în sprijinul bucureştenilor afectaţi de ger Mai multe lanţuri de farmacii vor acorda sprijin persoanelor care se vor afla în dificultate din cauza temperaturilor scăzute ce se anunţă în următoarele zile, măsură luată la solicitarea prefectului Capitalei şi cu sprijinul Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti.
Parteneriat între farmaciile din Bucureşti şi Prefectura Capitalei în perioade de caniculă Prefectura Capitalei a încheiat un protocol de parteneriat cu marile reţele de farmacii din Capitală, astfel încât persoanele afectate de caniculă să poată primi sprijin specializat, în caz de nevoie.
Farmaciile din Bucureşti nu sunt încă pregătite tehnic să elibereze reţeta electronică Un raid făcut marţi prin farmaciile din Bucureşti din zona centrală a arătat că acestea nu sunt pregătite încă să elibereze reţeta electronică.
Peste 50% dintre persoanele care au efectuat testul de osteodensitometrie au fost identificate cu modificări ale mineralizării osoase ceea ce reprezintă un risc important de osteoporoză La finalul campaniei gratuite de testări pentru depistarea riscului de osteoporoză, desfasurată în perioada 24 septembrie – 22 octombrie a.c., sub umbrela „Împreună pentru viață, sănătate prin cunoaștere”, și în parteneriat cu reţeaua de farmacii Sensiblu, peste 50% din totalul persoanelor participante...