Cele mai citite
 


Bihor: Şefii de promoţie de la Universitatea Oradea, premiaţi
marţi, 5 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase studenţi de la Universitatea din Oradea au terminat anul universitar 2010-2011 cu media 10, ei fiind premiaţi luni de conducerea instituţiei, alături de ceilalţi 85 de şefi de promoţie.
Conducerea Universităţii Oradea - rectorul Cornel Antal, prorectorul Elena Bonchiş, responsabil cu problemele studenţilor, şi Răducu Ştefănescu, preşedintele studenţilor din Senatul Universităţii Oradea - a felicitat toţi şefii de promoţie ai tuturor specializărilor de la învăţământul universitar de licenţă.
Cei 91 de studenţi au primit premii în cărţi, dar şi diplome de excelenţă.
''Media 10 pe parcursul anului universitar dovedeşte o preocupare prioritară pentru educaţie şi formare profesională, fapt de care nu putem decât să ne bucurăm. Înseamnă că sunt studenţi merituoşi care au pus în prim-plan cariera lor, care începe de pe băncile facultăţii. Mă bucur că sunt mai mulţi decât anul trecut când am premiat doar doi studenţi cu zece pe linie'', a declarat rectorul Cornel Antal.
Cei şase şefi de promoţie cu media 10 sunt Andreea Terme, de la Facultatea de arte vizuale, specializarea Conservare-Restaurare, Laura Herman, Facultatea de Medicină şi Farmacie, specializarea Medicină dentară, Alexandra Petrulea, Facultatea de Ştiinţe, specializarea Biologie, Gabriela Vida, Facultatea de Ştiinţe - specializarea Chimie, Mariana Ţârţ, Facultatea de Ştiinţe - Ecologia şi Protecţia Mediului, şi Ioana Chereji, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane - Asistenţă Socială.
Totodată, au fost premiaţi şi cei 39 de studenţi voluntari care s-au implicat în activitatea de promovare a imaginii şi ofertei educaţionale a Universităţii din Oradea în acţiunea "Caravana UO". AGERPRES - FOTO PE FLUX/(A - Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Studenţi medicinişti premiaţi pentru proiectele lor de cercetare şi implicare în viaţa medicală Centrul de Cercetări în Medicina de Înaltă Performanţă din Oradea a premiat luni 120 de studenţi ai Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea, români şi străini, într-o gală festivă pentru a le mulţumi celor care prin activitate extracurriculară au susţinut dezvoltarea conceptului medical ştiinţific...
Bihor: Zilele Medicale Orădene, la ediţia XXI Facultatea de Medicină şi Farmacie din Universitatea Oradea organizează, în perioada 19-25 noiembrie, cea de-a XXI-a ediţie a Zilelor Medicale Orădene, o amplă manifestare ştiinţifică cu participarea unui mare număr de specialişti, din ţară şi străinătate şi studenţi medicinişti.
Bihor: Elevii din două şcoli vor fi instruiţi de voluntari ce înseamnă măsurile de prim ajutor Un grup de 20 de tineri voluntari din toată ţara - studenţi la medicină, asistenţi şi paramedici - vor învăţa alţi tineri să acorde primul ajutor, în cadrul unui proiect cu fonduri europene pentru educaţie şi formare profesională, a declarat, pentru AGERPRES, Roxana Şuhanea, responsabil de proiect.
Bihor: 20 de ani de existenţă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea a marcat miercuri două decenii existenţă, printr-o manifestare din cadrul Zilelor Medicale care au loc până pe 26 noiembrie.
Bihor: Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea, acreditată şi de încredere Toate specializările Facultăţii de Medicină şi Farmacie, din Universitatea Oradea, au obţinut calificativul 'încredere', sunt acreditate şi pot funcţiona la parametri normali, după ce Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) a decis să acrediteze şi specializarea Medicină...
Bihor: Prima admitere prin teste-grilă la Facultatea de Medicină Oradea Prodecanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie (FMF) Oradea, prof. univ. dr. Gheorghe Mermeze, a anunţat miercuri că, din acest an, această unitate de învăţământ superior va organiza, pentru prima dată, examen de admitere sub forma testelor-grilă, în limba română şi limba engleză.