Cele mai citite
 


Medicii veterinari buzoieni vor să dea statul în judecată
marţi, 4 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Buzău, 4 aug /Agerpres/ - Medicii concesionari din judeţul Buzău ameninţă că vor da în judecată statul pentru neplata unor restanţe din 2008 de aproape o jumătate de milion de lei.

Dumitru Băiculescu, directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Buzău, susţine că medicii veterinari sunt privaţi de o sumă de aproape o jumătate de milion de lei, contravaloarea prestaţiilor de crotalizare a animalelor, din 2008.

„În perioada mai - septembrie 2008, cele 81 de dispensare au efectuat acţiuni de identificare şi crotalizare a animalelor, pentru care nu au fost plătiţi. Este discutabil cum a fost prelungit contractul, dar medicii concesionari au executat lucrările, iar acum li se reproşează că activitatea lor nu a avut o bază contractuală”, a mai spus directorul general, care a precizat că „se impune o ordonanţă de guvern pentru plata acestor servicii, dar din câte am înţeles Ministerul Finanţelor se împotriveşte”.

Acesta a precizat că medicii concesionari au ajuns la concluzia că „banii se pot recupera doar în instanţă, printr-o acţiune în justiţie”. AGERPRES/(Dorin Ivan)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fonduri de 13 milioane de lei de la Banca Mondială investite în Maternitatea din Botoşani Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a fost modernizată în baza unui proiect realizat de Ministerul Sănătăţii şi finanţat de Banca Mondială, investiţia de 13 milioane de lei fiind recepţionată miercuri.
Fonduri nerambursabile din partea unui Fond internaţional de investiţii pentru proiecte ale CJ Vâlcea Mai multe proiecte ale Consiliului Judeţean Vâlcea urmează să primească fonduri nerambursabile din partea unui Fond internaţional de investiţii, a declarat miercuri pentru AGERPRES preşedintele CJ, Ion Cîlea.
Fonduri în valoare de 2, 1 milioane de euro strânse cu prilejul Life Ball Life Ball, cel mai mare eveniment dedicat luptei împotriva SIDA, s-a bucurat cu prilejul desfăşurării celei de a 20-a ediţii a sa, la data de 19 mai 2012, la Viena, de câştiguri record în valoare de 2, 1 milioane de euro, ce urmează să fie utilizate pentru sprijinirea de proiecte internaţionale şi naţionale...
Mureş:Fonduri pe patru programe naţionale de sănătate, suplimentate cu aproape 600.000 de lei la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a primit o suplimentare a fondurilor pentru patru programe naţionale de sănătate în valoare totală de 578.500 de lei, cu 12% peste valoarea primită iniţial, care a fost de 4,66 milioane de lei, a anunţat, vineri, conducerea spitalului, într-un comunicat...
Fonduri pentru achiziţionarea de echipamente pentru avertizare incendiu în spitale Ministerul Sănătăţii alocă fonduri pentru 62 unităţi sanitare din reţeaua proprie în vederea achiziţionării de echipamente de detecţie şi avertizare incendiu, mentenanţă şi instruire personal, informează un comunicat remis presei luni de MS.
Braşov: Fonduri pentru câte două-trei proteze de şold şi genunchi pe zi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, va primi în acest an mai multe fonduri pentru programele naţionale de sănătate, a anunţat luni directorul spitalului, dr. Adrian Albotă, într-o conferinţă de presă la prefectura Braşov.