Cele mai citite
 


Bărbat decedat şi mai multe lipotimii pe fondul caniculei
marţi, 4 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Giurgiu, 4 aug /Agerpres/ - Un bărbat a fost găsit decedat în propria locuinţă şi alte două femei au fost internate de urgenţă după ce au suferit lipotimii pe fondul caniculei instalate în judeţul Giurgiu

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, decesul bărbatului a fost semnalat de vecini şi cauza probabilă a decesului a fost lipotimia.

Totodată, a crescut şi numărul persoanelor care înregistrează dureri precordiale, al celor hipertensivi sau al celor cu tulburări psihice care au nevoie de îngrijiri medicale din cauza caniculei.

Au fost semnalate cinci cazuri de persoane care manifestă afecţiuni cardiace din cauza caniculei şi cel puţin zece cazuri de persoane cunoscute cu afecţiuni psihice care au avut nevoie de internare pentru că începuseră să devină agresive cu familia sau cu vecinii din cauza caniculei.

Temperatura atmosferică la Giurgiu se apropie de 40 de grade Celsius la umbră. AGERPRES/(Camelia Bigan)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS cere personalului din serviciile de urgenţă activarea planurilor de măsuri pentru caniculă Ministerul Sănătăţii (MS) a solicitat, vineri, direcţiilor de sănătate publică, serviciilor de ambulanţă şi unităţilor de primiri urgenţe activarea planurilor de măsuri pentru zilele de caniculă.
Vrancea: Canicula a mărit numărul solicitărilor la Ambulanţă Servicul Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat, luni, pentru circa 100 de cazuri de leşin din cauza temperaturilor ridicate înregistrate în ultimele zile.
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...
Şase judeţe sub cod portocaliu: caniculă, ploi răcoroase şi solicitări la ambulanţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis pentru duminică şi luni o avertizare cod portocaliu de caniculă pentru şase judeţe din vestul şi sud-vestul ţării, însă în prima zi lucrurile au evoluat uşor diferit faţă de prognoză, astfel că în unele zone s-au înregistrat o răcire a vremii pe fondul...
Caraş-Severin: Autorităţile, pregătite pentru caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a suplimentat, în aceste zile, numărul de echipaje pe fondul temperaturilor caniculare anunţate de meteorologi.
Director SJA Bihor: Numărul solicitărilor a crescut cu 25-30% în perioada de caniculă Numărul solicitărilor în caz de urgenţă a crescut cu 25-30% în perioada de caniculă, a declarat miercuri dr. Gheorghe Pintea, managerul general interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Bihor.