Cele mai citite
 


Trupa Taxi susţine un concert caritabil pentru inima lui Călin
marţi, 5 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trupa Taxi va susţine sâmbătă, 9 iulie, în Jukebox Venue un cocert în sprijinul copilului Călin Ungureanu care are nevoie de o operaţie pentru tratarea unei malformaţii cardiace, informează un comunicat Gala MGMT&PR transmis luni AGERPRES.
"La nici 7 ani, Călin suferă de Tetralogie Fallot şi autism. Pentru tratatea problemei la inimă (o malformaţie cardiacă care se manifestă printr-o lipsă de oxigen la nivelul întregului organism), Călin are nevoie de o operaţie. Din păcate, după anii de tratamente şi spitalizări, părinţii nu mai dispun de mijloace financiare pentru această operaţie care trebuie realizată în cel mai scurt timp", se arată în comunicatul citat.
Părinţii copilului Călin Ungureanu au contactat trupa Taxi, cerând ajutorul în strângerea de fonduri şi în sensibilizarea opiniei publice. Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Darius Neagu, Cantemir Neacşu şi Kereszi Csongor au decis să susţină un concert special pentru a-i ajuta pe părinţii tânărului să strângă suma necesară pentru Operaţie.
Doritorii pot face donaţii în conturile ING BANK - RO21INGB0000999900670318, BCR -RO42RNCB0677008487570001 şi contul în euro cod SWIFT(ptr strainatate):RO.BU.RNCB + cod IBAN:RO15RNCB0677008487570002.
Alături de Trupa Taxi, pe scenă va urca trupa "Compania 7', care a fost invitata trupei şi la concertul de la Sala Palatului, în deschiderea recitalului Ali Campbell (legendara voce UB40).
Biletele s-au pus în vânzare în Reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro). Preţul unui bilet este de 35 de lei, întreaga sumă strânsă urmând să fie donată pentru operaţia lui Călin.
Rezervările pentru concertul organizat în Jukebox Venue se fac la numărul de telefon 021 322 66 10. Biletul nu presupune loc la masă. AGERPRES/(AS - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 400 de copii cu malformaţii cardiace au fost operaţi, în ultimii trei ani, la Spitalul 'Marie Curie' Peste 400 de copii cu malformaţie cardiacă au fost operaţi, în ultimii trei ani, la Spitalul "Marie Curie", de medici italieni şi români, în cadrul unui program de cooperare între Ministerul Sănătăţii şi Clinica San Donato, acordul dintre cele două părţi fiind prelungit pentru încă trei ani.
Dr. Tammam Ioussef: 169 de copii cu malformaţii cardiace, operaţi la "Marie Curie" în ultimii doi ani Un număr de 169 de copii cu malformaţie cardiacă au fost operaţi, în ultimii doi ani, la Spitalul "Marie Curie", de medici italieni şi români, în cadrul unui program de cooperare între Ministerul Sănătăţii şi Clinica San Donato.
Încă 60 de copii cu malformaţii cardiace vor putea fi operaţi în Israel Încă 60 de copii cu malformaţii cardiace vor putea fi transportaţi însoţiţi de părinţi în Israel şi operaţi la Spitalul Wolfson, a afirmat Radu Popescu, managerul de proiectul Rotary România, în cadrul unei conferinţe susţinute vineri.
Un fotbalist fără drept de joc în Europa din cauza unei malformaţii cardiace, va evolua în SUA Atacantul din Sierra Leone, Alhaji Kamara, căruia UEFA şi FIFA i-au interzis să joace fotbal după ce i-a fost detectată o malformaţie cardiacă, a semnat miercuri un contract pentru a evolua în Statele Unite, au anunţat cele două cluburi implicate în transfer.
Sibiu: Copiii cu malformaţii congenitale pot fi operaţi de zece ori mai ieftin în România, susţin specialiştii Copiii cu malformaţii congenitale pot fi operaţi cu succes de zece ori mai ieftin în România, faţă de clinicile din străinătate, unde o astfel de operaţie poate ajunge la 50.000 de euro, bani care de cele mai multe ori părinţii nu îi au şi atunci apelează la ajutorul statului, ţara noastră înregistrând...
Sibiu: Cinci copii cu malformaţii cardiace grave, operaţi de echipe internaţionale, prin Fundaţia Polisano Cinci copii, cu vârste între 11 luni şi 16 ani, născuţi cu grave malformaţii cardiace, proveniţi din familii cu resurse financiare limitate, au fost operaţi în perioada 22-23 aprilie la Sibiu, de către echipe internaţionale de medici, costurile fiind acoperite de către Fundaţia Polisano, cu ajutorul...