Cele mai citite
 


Tulcea: Premii, la 135 de ani de la înfiinţarea Crucii Roşii Române
marţi, 5 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Filiala tulceană a Societăţii Naţionale de Crucea Roşie (SNCR) a acordat, luni, diplome şi plachete autorităţilor, IMM-urilor şi voluntarilor care s-au implicat în activitatea organizaţiei, cu prilejul împlinirii a 135 de ani de la înfiinţare.
'Se împlinesc totodată 17 ani de la darea în folosire a sediului filialei tulcene a Crucii Roşii şi mulţumim tuturor celor care prin devotament şi ambiţie au împlinit un vis la care multe din organizaţii au renunţat să mai spere să se împlinească, acela de a avea un sediu', a declarat în timpul festivităţii directoarea filialei teritoriale a SNCR, Simona Covaliov.
Printre persoanele care au primit luni distincţii se numără şi fostul senator Florin Hriţcu, ce este coautor al legii care guvernează activitatea SNCR.
'Tot ce m făcut a fost din suflet şi sunt mulţumit. Felicit actuala echipă care respectă cele şapte principii!', a declarat Florin Hriţcu, fost preşedinte al filialei teritoriale a SNCR.
Filiala teritorială a acordat 10 plachete aniversare şi câteva zeci de diplome de recunoştinţă, printre beneficiarii acestora aflându-se atât societăţi private, cât şi autorităţi judeţene şi directori de instituţii ale statului.
'La Ceatalchioi, încă mai avem probleme, dar speranţa mea este că până la finele acestui an vom finaliza de reconstruit toate cele 107 locuinţe din Ceatalchioi şi Smârdan afectate de inundaţiile de anul trecut', a precizat prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu, care de asemenea a primit o plachetă şi diplomă de recunoştinţă din partea SNCR.
Manifestările prilejuite de împlinirea a 135 de ani de la fondarea Crucii Roşii Române au început duminică seară, la Palatul Copiilor din Tulcea, unde a avut loc spectacolul aniversar 'Crucea Roşie Română la 135 de ani'. AGERPRES-FOTO FLUX/(A - Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Filiala Tulcea a Crucii Roşii Române Crucea Roşie Română Filiala Tulcea
Directorul Crucii Roşii, Ioan Silviu Lefter: Rămânem în prima linie a sprijinului umanitar Crucea Roşie Română marchează 140 de ani de activitate umanitară neîntreruptă, a declarat luni directorul general al organizaţiei, Ioan Silviu Lefter, care a precizat că aceasta va continua să aducă bucurie şi speranţă celor care au nevoie.
Tulcea: Filiala teritorială a Crucii Roşii, la bilanţ Filiala tulceană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România (SNCRR) a făcut public bilanţul activităţii desfăşurate în anul 2012 şi a anunţat lansarea unei aplicaţii de prim ajutor disponibilă pe telefon.
Crucea Roşie Română mulţumeşte Poliţiei din Roma pentru ajutorarea sinistraţilor de la inundaţii Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, le-a mulţumit marţi reprezentanţilor Poliţiei din Roma pentru susţinerea campaniei în beneficiul populaţiei afectate de inundaţii şi, în mod special, Ramonei Bădescu pentru implicarea sa.
Donaţie de 30.000 de dolari oferită Crucii Roşii Române pentru ajutorarea familiilor afectate de inundaţii Crucea Roşie Română a primit, joi, o donaţie în valoare de 30.000 de dolari pentru ajutorarea familiilor afectate de inundaţiile care au avut loc în vara acestui an.
Crucea Roşie Română împlineşte joi 137 de ani de activitate umanitară Societatea Naţională de Cruce Roşie din România (SNCRR) aniversează joi 137 de ani de istorie şi activitate umanitară, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.