Cele mai citite
 


Argeş: O femeie dispărută, care ar intenţiona să se sinucidă, căutată de autorităţi
miercuri, 6 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 44 de ani din comuna argeşeană Ţiţeşti, dispărută de la domiciliu, este căutată marţi de echipe formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri, după ce au fost descoperite indicii că ar intenţiona să se sinucidă.
Dispariţia femeii a fost sesizată în urmă cu o zi, când poliţiştii din Câmpulung Muscel au început investigaţiile pentru stabilirea împrejurărilor în care a părăsit domiciliul.
"Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana dispărută locuia împreună cu soţul său, iar pe timpul nopţii a plecat de acasă, după ce în prealabil a lăsat două bilete adresate fiicei şi soţului. Prin cele două bilete, ea îşi anunţa intenţia de a părăsi domiciliul", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, agent Laura Folea.
În timpul audierilor, familia a mai prezentat nişte mesaje, datând din octombrie - noiembrie 2010, în care femeia îşi declara intenţia de a se sinucide.
Primele căutări, efectuate în cursul zilei de luni, împreună cu pompierii, nu au avut niciun rezultat.
"Un echipaj cu o autospecială şi autosanitara SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au fost solicitate să intervină în localitatea Ţiţeşti, sat Bucşeneşti, pentru căutarea unei posibile victime în două fântâni publice şi pe marginea unui pârâu. În urma căutărilor, persoana în cauză nu a fost găsită", a anunţat ofiţerul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, locotenent Mădălina Epure.
Operaţiunile de căutare, la care participă poliţişti, jandarmi şi pompieri, au fost reluate marţi dimineaţă. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Omul de afaceri dat dispărut a fost găsit după ce a încercat să se sinucidă Un om de afaceri din municipiul Câmpulung Muscel, dat dispărut de familie, a fost găsit miercuri după ce a încercat să se sinucidă, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Argeş: Pagube însemnate în urma unui incendiu produs la o fabrică de mobilă O fabrică de mobilă din comuna argeşeană Valea Mare Pravăţ a fost parţial distrusă de un incendiu izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, pagubele fiind estimate la peste 100.000 de euro.
Argeş: Şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în urma întreruperii alimentării cu apă în Câmpulung Întreruperea alimentării cu apă a municipiului Câmpulung Muscel şi a localităţilor limitrofe, care afectează aproape 50.000 de consumatori, a fost analizată vineri într-o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Argeş, convocată de prefectul Mihail Oprescu.
Argeş: ISU a început programul de pregătire a voluntarilor înscrişi în proiectul "Salvator din Pasiune" Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a început, sâmbătă, programul de pregătire a celor 22 de voluntari înscrişi în proiectul "Salvator din Pasiune", derulat la nivel naţional.
Argeş: Prefectul a convocat o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cazul copiilor infectaţi cu o bacterie Prefectul Mihail Oprescu a convocat, miercuri, o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cazul copiilor din judeţul Argeş infectaţi cu bacteria Escherichia coli, internaţi în prezent la Spitalul de Copii "Marie Curie" din Bucureşti.
Argeş: O femeie a murit şi două sunt în stare gravă, posibil din cauza intoxocaţiei cu monoxid de carbon O femeie a fost găsită moartă şi alte două în stare de inconştienţă, vineri, într-o casă din comuna argeşeană Pietroşani, cazul fiind anchetat de poliţişti şi pompieri.