Cele mai citite
 


Botoşani: Medicul care a luat mită de la 130 de pacienţi, suspendat din funcţie
miercuri, 6 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul de evaluare şi expertiza muncii de la Casa Judeţeană de Pensii (CJP), Liliana Teodoriu, care a fost arestată săptămâna trecută pentru luare de mită în formă calificată, a fost suspendat din funcţie, a declarat, marţi, directorul CJP, Ştefan Dodiţă.
Potrivit acestuia, cabinetul medical din cadrul CJP urmează a fi redeschis imediat ce conducerea instituţiei va angaja un alt medic.
'Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani ne-a restituit azi (marţi - n.r.) dosarele, cheia de la cabinet şi registrul de evidenţă şi ne-a comunicat măsurile luate în cazul doamnei doctor Teodoriu şi al asistentei Brânduşa Honciuc. Vom suspenda executarea contractului individual de muncă al doamnei Teodoriu, iar, în cazul asistentei, ea de astăzi este în concediu de odihnă, iar la revenire, în raport de concluziile anchetei, se vor lua măsuri', a declarat Dodiţă.
Liliana Teodoriu a fost arestată preventiv, la propunerea procurorilor, după ce aceştia au demonstrat, în urma unei anchete care a durat peste două luni, că medicul a pretins şi primit mită de la peste 130 de pacienţi pentru a le elibera acestora documente care să ateste incapacitatea lor de muncă, în vederea obţinerii pensiei pe caz de boală. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală al Casei de Pensii rămâne închis Cabinetul de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani rămâne închis, după ce şeful Comisiei de evaluare şi expertiză medicală, medicul Liliana Teodoriu, a fost arestat preventiv, la sfârşitul lunii trecute, pentru luare de mită. Timp de o lună, sute de persoane care ar fi...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 100 de pacienţi va fi pus în libertate Fostul şef al Comisiei de expertiză şi evaluare medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, Liliana Teodoriu, care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată, va fi pusă în libertate, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Curtea de Apel Suceava.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 130 de pacienţi a fost arestat preventiv Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, care este acuzat că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va fi cercetat în stare de arest, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului...
Botoşani: Zeci de persoane s-au autodenunţat la Parchet pentru dare de mită Peste 20 de persoane s-au autodenunţat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru dare de mită, în dosarul în care medicul Liliana Teodoriu este cercetată pentru luare de mită în formă continuată. Prim-procurorul adjunct al Parchetului, Titiana Ungureanu, susţine că fiecare dintre denunţători...
Botoşani: Medicul care a luat şpagă de la zeci de pacienţi a dat în judecată Casa de Pensii Fostul şef al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii Botoşani, medicul Liliana Teodoriu, care este judecată pentru luare de mită de la peste 40 de pacienţi, a dat în judecată CJP.
Botoşani: A început procesul medicului acuzat că a luat şpagă de la 49 de pacienţi Tribunalul Botoşani a început, marţi, judecarea fostului şef al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală de la Casa Judeţeană de Pensii Botoşani, Liliana Teodoriu, acuzat de luare de mită în formă continuată.