Cele mai citite
 


Giurgiu: Centrul de integrare pentru persoane cu nevoi speciale de la Grădinari, redeschis de urgenţă după doi ani
miercuri, 6 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni au aprobat marţi, în şedinţă extraordinară, redeschiderea de urgenţă a unui centru de integrare pentru adulţii cu nevoi speciale închis în anul 2009 la Grădinari pentru transferul temporar al beneficiarilor care primeau sprijin şi asistenţă în centrul de la Tântava, după ce clădirea acestuia a fost afectată de un incendiu produs la finalul lunii trecute.
'Această clădire oricum urma să intre într-un program de reabilitare, dar acum, din cauza incendiului produs, suntem nevoiţi să mutăm beneficiarii în alt centru din apropiere chiar dacă este o clădire închisă în urmă cu doi ani de zile', a declarat marţi, preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu.
Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu a solicitat Consiliului Judeţean redeschiderea de urgenţă a Secţiei Grădinari a Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională Tântava aflată în incinta Centrului de Plasament "Sfântul Toader" din comuna Grădinari pentru o perioadă de şase luni.
Măsura este necesară pentru transferul temporar al câtorva zeci de beneficiari care primeau îngrijire şi asistenţă medical în clădirea avariată de incendiul produs la sfârşitul lunii iunie în urma căruia a ars acoperişul imobilului. AGERPRES/(AS - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un centru de primire a copiilor străzii, în Sectorul 3 Primăria Sectorului 3 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a înfiinţat un nou centru destinat copiilor străzii, amplasat în strada Marin Pazon nr. 2B, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sectorului 3.
Vaslui: O minoră dintr-un centru de plasamant a ajuns la spital intoxicată cu etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a declanşat, miercuri, o anchetă în cazul unei adolescente, în vârstă de 16 ani, aflată în sistem de protecţie într-un centru de plasament din municipiul Bârlad, care a ajuns la spital în urma unei intoxicaţii cu substanţe etnobotanice.
Avocatul Poporului solicită Complexului de servicii sociale Găeşti monitorizarea strictă a tratamentului psihiatric în situaţii de urgenţă Avocatul Poporului solicită Complexului de servicii sociale Găeşti monitorizarea mai strictă a administrării tratamentului injectabil cu specific psihiatric în situaţiile de urgenţă, care ar trebui să constituie ultima soluţie.
Dolj: Asistenta acuzată că ar fi rupt mâna unei bolnave, cercetată penal pentru purtare abuzivă O asistentă de la Centrul de îngrijiri 'Complexul Sfânta Maria' din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj este cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă după ce ar fi rupt mâna unei bolnave de 76 de ani, internate în acest centru...
Vaslui: Anchetă într-un centru de plasament după ce un copil a consumat substanţe etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, luni, o anchetă în cazul unui copil care a ajuns la spital după ce a consumat substanţe etnobotanice.
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.