Cele mai citite
 


Gorj: Peste 60 de persoane depensionate de la începutul anului
miercuri, 6 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 62 de persoane din judeţul Gorj au fost depensionate de către Casa Judeţeană de Pensii Gorj în primele şase luni ale acestui an, în urma refacerii totale a capacităţii lor de muncă, acestea fiind pensionate pe caz de boală.
Potrivit directorului CJP Gorj, Rodica Ghimiş, celor 62 de persoane depensionate li se adaugă alte 264 care au fost trecute dintr-un grad superior în altul inferior ca urmare a constatărilor unor ameliorări ale afecţiunilor de care sufereau.
"În evidenţele noastre figurează 62 de persoane depensionate în intervalul calendaristic ianuarie - iunie. Acestora li se adaugă alte 264 de persoane care au fost trecute din gradul I în II şi din II în III, după ce comisia de expertiză medicală din cadrul instituţiei a constatat că afecţiunile acelor persoane s-au ameliorat în primele şase luni ale anului", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Rodica Ghimiş.
Directorul CJP Gorj a menţionat că, în continuare, se urmăreşte depistarea persoanelor care nu sunt bolnave, deşi au declarat acest lucru pentru a beneficia de facilităţile acordate de instituţie. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Expertiza medico-legală a uneia dintre victimele exploziei de la Petrila, aşteptată de instanţă Un nou termen al procesului în care sunt judecaţi cei trei foşti directori de la Exploatarea Minieră Petrila, condamnaţi la închisoare pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor de protecţia muncii în cazul accidentului din anul 2008 s-a judecat luni, la Tribunalul...
Percheziţii DNA la Serviciul de Expertiză Medicală şi Recuperarea Capacităţii de Muncă Brăila; vizat - şeful instituţiei (surse) Procurorii DNA efectuează marţi percheziţii la sediul Serviciului de Expertiză Medicală şi Recuperarea Capacităţii de Muncă Brăila, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.
Gorj: Accident de muncă la o societate care efectuează reparaţii mecanice pentru utilajele miniere Inspectorii de muncă gorjeni efectuează cercetări în cazul unui incident care a avut loc la societatea Grimex din Târgu-Jiu care este furnizor de servicii de reparaţii mecanice pentru utilaje miniere, unde un angajat a suferit leziuni grave la o mână, degetele fiindu-i strivite.
Trei medici de la Serviciul de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă Brăila, reţinuţi Şefa Serviciului de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă Brăila, Ana Boală, şi alţi doi medici ai aceleiaşi instituţii au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie, fiind urmăriţi penal pentru luare de mită, a anunţat miercuri DNA.
Gorj: Locuri de muncă pentru îngrijirea copiilor în Elveţia Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare EURES, a primit o ofertă pentru locuri de muncă în Elveţia pentru îngrijire copii/Au Pairs, a declarat luni directorul instituţiei, Romeo Chiriac.
Gorj: 50 de locuri de muncă în Germania pentru asistenţi medicali generalişti Un număr de 50 de locuri de muncă în Germania sunt puse la dispoziţia şomerilor gorjeni prin programul Eures, a declarat, vineri, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, Romeo Chiriac.