Cele mai citite
 


S-a sinucis în spital
marţi, 4 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Iaşi, 4 aug /Agerpres/ - Un bărbat din localitatea ieşeană Mirosloveşti nu a mai suportat gândul că este bolnav şi a decis să îşi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul al doilea al Spitalului Municipal Paşcani.

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, s-a aruncat de la fereastra salonului situat la etajul al doilea al corpului în care se află clinica de boli infecţioase, unde era internat. În urmă cu 10 ani, bărbatul fusese diagnosticat cu TBC, iar în ultima vreme era dependent de tuburile de oxigen.

Directorul Spitalului Municipal Paşcani, dr. Costică Pânzaru, susţine că bărbatul era internat de săptămâna trecută, după ce a fost transferat de la un spital din Iaşi.

“Suferea de o afecţiune pulmonară cronică, o sechelă de TBC, motiv pentru care era dependent de oxigen. Din motive necunoscute nouă, s-a aruncat în gol de la fereastra rezervei în care se afla”, a declarat dr. Costică Pânzaru. AGERPRES/(Daniela Malache)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Doar două spitale propuse pentru transformarea în centre medico-sociale Piteşti, 14 feb /Agerpres/ - Doar două spitale din Argeş, cele din comunele Mozăceni şi Rucăr, vor fi propuse pentru transformarea în centre medico-sociale, a anunţat luni prefectul Gheorghe Davidescu, după o întâlnire cu managerii unităţilor sanitare din judeţ.
Pacienţii cu boli cronice cer măsuri pentru accesul la moleculele noi de pe lista de compensate Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) a solicitat, miercuri, Ministerului Sănătăţii să ia măsuri urgente pentru a permite accesul bolnavilor la tratamentele nou intrate pe listele de molecule compensate şi gratuite.
Maramureş: Spitalul TBC are nevoie, până la sfârşitul acestui an, de 2 milioane lei pentru a funcţiona Spitalul TBC - Pneumoftiziologie din Baia Mare mai are nevoie de aproximativ 2 milioane de lei pentru a putea funcţiona în condiţii optime până la sfârşitul acestui an.
Proiect: Persoanele cu boli cronice vor beneficia gratuit de un număr de consultaţii în funcţie de suferinţă şi de stadiul bolii Persoanele cu boli cronice vor beneficia gratuit de un număr de consultaţii în funcţie de suferinţă şi de stadiul bolii, prevede pachetul de bază al serviciilor medicale pus în dezbatere publică de Ministerul Sănătăţii.
Brăila: Spitalul TBC trebuie să se mute în cel mult cinci ani într-o altă clădire Spitalul TBC din Brăila trebuie să se mute în cel mult cinci ani într-o altă clădire, deoarece proprietarul clădirii în care funcţionează unitatea, respectiv Institutul Religios al Bisericii Catolice, care a revendicat şi câştigat în instanţă imobilul, nu fost de acord cu schimbul de imobile propus de...
Botoşani: Un spital de boli cronice, care va fi construit în municipiu, ar putea purta numele academicianului Leon Dănăilă Botoşani, 15 feb /Agerpres/- Noul spital de boli cronice şi îngrijiri paleative din municipiul Botoşani, care urmează să fie construit de Compania Naţională de Investiţii, ar putea purta numele academicianului Leon Dănăilă, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, primarul Ovidiu Portariuc.