Cele mai citite
 


Centrul Medical Medsana oferă în lunile iulie și august 15% reducere la analizele medicale
miercuri, 6 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 București, 6 iulie 2011: Luna aceasta, Centrul Medical Medsana împlinește 15 ani de activitate. În semn de mulțumire pentru încrederea acordată în cei 15 ani, Medsana oferă în lunile iulie și august 15% reducere la serviciile de laborator tuturor clienților persoane fizice.

 

 Astfel, aproximativ 450 de analize din domeniul biochimiei, endocrinologiei, electroliților, hematologiei, imunologiei, electroforezei, markerilor tumorali, bacteriologiei, biologiei moleculare și anatomiei patologice vor costa cu 15% mai puțin pe timpul verii. Medsana își încurajează astfel clienții să adopte un comportament preventiv legat de starea lor de sănătate.

 
 “Vara ne facem de obicei mai mult timp pentru noi, ne luăm concediu și plecăm în vacanță sau pur și simplu ne odihnim. Oferta de vară Medsana vine să încurajeze clienții să profite de această perioadă a anului nu numai pentru a se odihni, ci și pentru a se ocupa mai mult de sănătatea lor. Prevenția înseamnă respect pentru viață și de aceea vrem să facem aceste servicii cât mai accesibile. ” a declarat Vassilis Chaniotis, Director General Centrul Medical Medsana.
 
În cadrul laboratoarelor Medsana, echipa medicală utilizează tehnologii de ultimă generație, oferind astfel pacienților siguranță și încredere prin acuratețea rezultatelor și rapiditatea eliberării acestora.
 
“Echipa medicală a Centrului Medical Medsana, a încurajat întotdeauna comportamentul profilactic în rândul pacienților. Un set complet de analize realizate periodic le oferă acestora indicii importante despre starea de sănătate și despre riscurile la care sunt supuși. Combinând tehnologia modernă cu o echipă medicală de excepție, laboratorul nostru demonstrează excelența în domeniul paraclinic. Acest lucru este deosebit de important pentru pacient deoarece un rezultat corect al unei analize de laborator va determina un diagnostic corect și un tratament adecvat.“ a declarat Olga Baltac, Director laborator Centrul Medical Medsana.
Reducerea de 15% va fi aplicată tuturor analizelor de laborator, cu excepția testărilor genetice. Reducerea nu se poate cumula cu alte reduceri și promoții existente în clinicile Medsana. Pentru mai multe informații, regulamentul campaniei este disponibil pe www.medsana.ro .
 


Despre Medsana:
 
Deschizător de drumuri pe piaţa autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la înfiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament. Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primăverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize (în Bucureşti şi Ploieşti) acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care oferă rezultate precise şi rapide.
Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialităţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.
 
 
Pentru informaţii suplimentare, va rugăm contactaţi:
Raluca Buzea, jr. PR manager THE PRACTICE
raluca@thepractice.ro, 0751 751 491
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Începând cu 1 mai, în clinicile Medsana scad prețurile la o parte din analizele de laborator, inclusiv teste genetice Începând cu 1 mai, Centrul Medical Medsana reduce în medie cu până la 18% costul pentru anumite tipuri de analize de laborator (din categorii precum biochimie, electroliți și markeri neoplazici, hormoni, hematologie, ORL, alergologie, imunologie, bacteriologie, genetică, ș.a.).
În luna martie, Centrul Medical Medsana îti oferă un pachet special de servicii - Medsana LadyCare Pentru că Martie este Luna Femeii, si Medsana este alături de tine în această lună specială si ti-a pregătit “Medsana LadyCare”, un pachet de servicii medicale cu 40% reducere fată de tarifele obisnuite. Cu acest pachet îti poti verifica rapid starea de sănătate, ca să nu îti faci griji că o problemă...
„Sarcina pas cu pas”, noul pachet de analize de laborator destinat gravidelor în clinicile Medsana Centrul Medical Medsana vine în întâmpinarea femeilor însărcinate și lansează în clinicile sale “Sarcina pas cu pas”, un pachet special de teste de laborator care are ca scop evaluarea stării de sănătate a viitoarei mame în fiecare din cele trei trimestre de sarcină.
CardioCare, noul pachet de evaluare a riscului de afecţiuni cardiovasculare disponibil în clinicile Medsana Bucureşti, 21 septembrie 2011 – Centrul Medical Medsana se alătură eforturilor de prevenţie a bolilor cardiovasculare şi lansează în luna Inimii pachetul de servicii CardioCare. Pachetul se adresează adulţilor interesaţi să îşi evalueze riscul de afecţiuni cardiovasculare şi include: consultaţie de...
Centrul Medical Medsana lansează abonamente pentru persoane fizice Bucureşti, 24 noiembrie 2011 – Centrul Medical Medsana lansează trei tipuri de abonamente pentru persoane fizice - adulți (Medsana Life și Medsana Basic) și copii (Medsana ChildCare), care vor fi disponibile în toate clinicile începând cu 25 noiembrie.
Centrul Medical Medsana şi RBS România au grijă de sănătatea ta! Indiferent de anotimp sau de vârstă, de cât de încărcat este programul tău zilnic, sănătatea trebuie să ocupe un loc important în preocupările tale. Stresul, agitaţia, sedentarismul sau regimul alimentar dezechilibrat pot avea efecte pe termen lung asupra organismului. Responsabilitatea...