Cele mai citite
 


Agenţia Mondială Antidopaj a semnat un acord cu GlaxoSmithKline
joi, 7 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Agenţia mondială antidopaj (AMA) a anunţat că a semnat un acord cu compania farmaceutică GlaxoSmithKline (GSK), prin care aceasta va avertiza în legătură cu noile medicamente care ar avea potenţialul de a fi utilizate cu scopul creşterii randamentului sportivilor.
Prin efectul acestui acord, GSK va pune la dispoziţia AMA informaţii confidenţiale referitoare la medicamentele care se află în stadiul de dezvoltare şi ar putea fi folosite de sportivi în momentul în care este aprobată utilizarea. AGERPRES (Lucian Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Amendă record de 3 miliarde de dolari pentru GlaxoSmithKline Washington, 2 iul /Agerpres/- Compania farmaceutică britanică GlaxoSmithKline (GSK) va plăti o amendă record de 3 miliarde de dolari pentru a obţine încheierea investigaţiilor guvernului de la Washington şi ale mai multor state americane legate de promovarea ilegală a medicamentelor şi de preţurile mincinoase...
GlaxoSmithKline va face noi restructurări în Europa după scăderea profitului net în 2012 Londra, 6 feb /Agerpres/- Compania farmaceutică britanică GlaxoSmithKline (GSK), prezentă şi pe piaţa din România, a anunţat miercuri că intenţionează să accelereze procesul de restructurare a operaţiunilor din Europa, după ce a înregistrat un profit net în scădere pentru 2012, transmite AFP.
Consiliul Concurenţei supune dezbaterii publice angajamentele formulate de GlaxoSmithKline Consiliul Concurenţei supune dezbaterii publice angajamentele formulate de SC GlaxoSmithKline (GSK) SRL în cadrul investigaţiei privind un posibil abuz de poziţie dominantă, pe care compania farmaceutică o deţine în România, pentru medicamentele Avodart şi Seretide, informează instituţia printr-un comunicat...
GlaxoSmithKline se alătură coaliţiei globale pentru eradicarea până în 2020 a zece boli tropicale neglijate GlaxoSmithKline (GSK) anunţă încheierea unui parteneriat cu o serie de companii farmaceutice internaţionale şi organizaţii globale într-un nou efort comun de susţinere a ţărilor în curs de dezvoltare în lupta cu bolile tropicale neglijate.
GSK investigată pentru că ar fi dat mită doctorilor din Polonia Producătorul britanic de medicamente GlaxoSmithKline Plc este investigat în Polonia, fiind suspectat că ar fi oferit mită doctorilor pentru a promova medicamentul său împotriva astmului, Seretide, a anunţat luni BBC.
GLAXOSMITHKLINE (GSK) CONSUMER HEALTHCARE ROMÂNIA ȘI WRIGLEY ROMÂNIA AU LANSAT CAMPANIA „ZÂMBEŞTE ROMÂNIA” GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare şi Wrigley au lansat „Zâmbeşte România”, o campanie de conştientizare şi educare în privinţa importanţei igienei orale, parte integrantă a Platformei Europene pentru o Igienă Orală mai Bună.