Cele mai citite
 


Bihor: Rectorul Universităţii Oradea instituie 'toleranţă zero' faţă de fraude
joi, 7 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Universităţii din Oradea a fost felicitată de ministrul Educaţiei pentru modul în care a acţionat în cazul conferenţiarului care a cerut şi primit mită de la studenţi în bijuterii de aur, după cum a afirmat, miercuri, rectorul Cornel Antal.
Într-o conferinţă de presă, el a mulţumit poliţiei pentru sprijinul acordat, afirmând că ar dori ca acest caz să fie "un semnal ferm de toleranţă zero" faţă de eventualele persoane care ar încerca să fraudeze examene, cadre didactice, studenţi sau persoane care comercializează lucrări de licenţă sau de disertaţie.
Conducerea Universităţii din Oradea a suspendat-o pe 27 iunie pe conf. univ. dr. Michaela Timar din activitatea de examinare a studenţilor, urmărită penal pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, cu precizarea că se aşteaptă finalizarea anchetei, după care vor fi luate măsurile legale ce se impun.
Universitatea s-a sesizat în aceeaşi zi în care Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a anunţat cazul în care un cadru didactic universitar a pretins şi primit o broşă de aur pentru a-i promova la disciplina Endocrinologie.
Conferenţiarul universitar Michaela Timar de la Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea este cercetată pentru luare de mită. La percheziţie, poliţiştii au găsit în casa femeii plicuri cu bijuterii de aur de peste 12.000 lei, toate având menţiuni de genul "cu drag de la grupa...". AGERPRES/(A - Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea, acreditată şi de încredere Toate specializările Facultăţii de Medicină şi Farmacie, din Universitatea Oradea, au obţinut calificativul 'încredere', sunt acreditate şi pot funcţiona la parametri normali, după ce Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) a decis să acrediteze şi specializarea Medicină...
Bihor: Prima admitere prin teste-grilă la Facultatea de Medicină Oradea Prodecanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie (FMF) Oradea, prof. univ. dr. Gheorghe Mermeze, a anunţat miercuri că, din acest an, această unitate de învăţământ superior va organiza, pentru prima dată, examen de admitere sub forma testelor-grilă, în limba română şi limba engleză.
Profesor la Facultatea de Medicină Oradea, prins cu mită de la studenţi Medicul Adrian Constantin Romanul, profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Oradea, a fost prins joi dimineaţă de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor în timp ce primea mită de la două studente.
Bihor: Conferenţiar universitar cercetat pentru luare de mită Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor au început urmărirea penală faţă de un conferenţiar universitar, în vârstă de 64 de ani din Oradea, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
Bihor: Tratamente dentare pentru copii şi persoane defavorizate, la clinica de stomatologie a FMF Oradea Persoanele defavorizate, copiii cu sindrom Down şi cei cu autism din Oradea vor beneficia, în curând, de consultaţii şi tratamente dentare gratuite, subvenţionate de primărie, printr-un parteneriat între Primăria Oradea şi Facultatea de Medicină şi Farmacie (FMF), specializarea Medicină dentară, din...
Bihor: Zilele Medicale Orădene, la ediţia XXI Facultatea de Medicină şi Farmacie din Universitatea Oradea organizează, în perioada 19-25 noiembrie, cea de-a XXI-a ediţie a Zilelor Medicale Orădene, o amplă manifestare ştiinţifică cu participarea unui mare număr de specialişti, din ţară şi străinătate şi studenţi medicinişti.