Cele mai citite
 


Botoşani: Magistraţii Tribunalului au decis că medicul Liliana Teodoriu rămâne în arest
joi, 7 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul Liliana Teodoriu, care a pretins şi primit mită de la peste 130 de pacienţi, va fi cercetată în stare de arest preventiv.
Magistraţii Tribunalului Botoşani au respins, miercuri, cererea de eliberare sub control judiciar a lui Teodoriu.
De altfel, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au pledat împotriva eliberării medicului acuzat de luare de mită în formă continuată.
"Din partea Parchetului, concluziile au fost de respingere a acestei cereri ca neîntemeiată, susţinând că lăsarea în libertate a inculpatei ar reprezenta în continuare un pericol pentru ordinea publică şi pentru cursul anchetei", a afirmat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Titiana Ungureanu.
Avocatul medicului, Ioan Sălăvăstru, susţine că solicitarea de eliberare se bazează pe faptul că Liliana Teodoriu suferă de diverse afecţiuni.
"Printre altele, argument în privinţa eliberării este starea de sănătate. Are o boală degenerativă care poate să se complice foarte tare şi să afecteze alte organe", a precizat Sălăvăstru.
Teodoriu poate ataca sentinţa Tribunalului Botoşani în termen de 24 de ore.
Medicul Liliana Teodoriu a fost arestată preventiv, săptămâna trecută, după ce procurorii au demonstrat, în urma unei anchete care a durat peste două luni, că medicul a pretins şi primit mită de la peste 130 de pacienţi pentru a le elibera acestora documente care să ateste incapacitatea lor de muncă, în vederea obţinerii pensiei pe caz de boală. AGERPRES/ (A- Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 100 de pacienţi va fi pus în libertate Fostul şef al Comisiei de expertiză şi evaluare medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, Liliana Teodoriu, care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată, va fi pusă în libertate, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Curtea de Apel Suceava.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la pacienţi va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile Medicul Liliana Teodoriu, care a pretins şi a primit mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, potrivit unei decizii adoptate, marţi, de magistraţii Tribunalului Botoşani.
Botoşani: Dr. Liliana Teodoriu va fi judecată în stare de arest pentru luare de mită Medicul Liliana Teodoriu, care a fost trimisă, miercuri, în judecată pentru 49 de infracţiuni de luare de mită în formă continuată şi luare de mită, va fi judecată în stare de arest preventiv.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 130 de pacienţi a fost arestat preventiv Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, care este acuzat că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va fi cercetat în stare de arest, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului...
Botoşani: Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru medicul Teodoriu Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au solicitat, luni, prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele medicului Liliana Teodoriu, acuzată de luare de mită în formă continuată, a declarat, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct Titiana Ungureanu.
Olt: Ginecologul acuzat de luare de mită va fi cercetat în stare de arest preventiv Magistraţii Tribunalului Olt au hotărât marţi că medicul ginecolog Petre Daviţoiu din Caracal, acuzat de luare de mită şi reţinut luni seara în urma unui flagrant, va fi cercetat în stare de arest preventiv.