Cele mai citite
 


Botoşani: Procurorii le cer tuturor pacienţilor medicului Liliana Teodoriu să se autodenunţe
joi, 7 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani cer tuturor persoanelor care au apelat, în ultimii ani, la serviciile medicului Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii şi care au fost nevoiţi să dea mită, să se autodenunţe.
Anchetatorii vor, în acest fel, să cunoască dimensiunea exactă a faptelor medicului cercetat pentru luare de mită în formă continuată.
"Având în vedere datele rezultate din cercetările efectuate până în prezent în dosarul privind pe inculpata Teodoriu Liliana, adresăm rugămintea tuturor persoanelor care în decursul ultimilor ani au avut incidente cu sus-numita cu prilejul emiterii deciziilor asupra capacităţii de muncă şi au fost nevoiţi să ofere sume de bani acesteia să contacteze procurorul de caz, în vederea denunţării faptelor", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.
De altfel, procurorii au pus la dispoziţia pacienţilor două numere de telefon (0231.512.790 sau 0231.513.181) şi o adresă de email: pt_botoşani@mpublic.ro, la care cei interesaţi pot face denunţul.
Medicul Liliana Teodoriu a fost arestată preventiv, la propunerea procurorilor, după ce aceştia au demonstrat, în urma unei anchete care a durat peste două luni, că doctorul a pretins şi primit mită de la peste 130 de pacienţi pentru a le elibera acestora documente care să ateste incapacitatea lor de muncă, în vederea obţinerii pensiei pe caz de boală. AGERPRES/(AS - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală al Casei de Pensii rămâne închis Cabinetul de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani rămâne închis, după ce şeful Comisiei de evaluare şi expertiză medicală, medicul Liliana Teodoriu, a fost arestat preventiv, la sfârşitul lunii trecute, pentru luare de mită. Timp de o lună, sute de persoane care ar fi...
Botoşani: A început procesul medicului acuzat că a luat şpagă de la 49 de pacienţi Tribunalul Botoşani a început, marţi, judecarea fostului şef al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală de la Casa Judeţeană de Pensii Botoşani, Liliana Teodoriu, acuzat de luare de mită în formă continuată.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 100 de pacienţi va fi pus în libertate Fostul şef al Comisiei de expertiză şi evaluare medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, Liliana Teodoriu, care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată, va fi pusă în libertate, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Curtea de Apel Suceava.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 130 de pacienţi a fost arestat preventiv Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, care este acuzat că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va fi cercetat în stare de arest, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului...
Botoşani: Dr. Liliana Teodoriu, trimisă în judecată Dr. Liliana Teodoriu, care a fost arestată preventiv la sfârşitul lunii iunie pentru luare de mită, a fost trimis, miercuri, în judecată, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Aurel Simion.
Botoşani: Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru medicul Teodoriu Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au solicitat, luni, prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele medicului Liliana Teodoriu, acuzată de luare de mită în formă continuată, a declarat, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct Titiana Ungureanu.