Cele mai citite
 


Concluzia preliminară a anchetatorilor: jurnalista Cristina Verona şi-a ucis mama, după care s-a sinucis
joi, 7 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Concluzia preliminară în cazul crimei din cartierul Primăverii este că jurnalista Cristina Verona şi-a asfixiat mama, după care s-a spânzurat, decesul celor două femei producându-se în urmă cu 4-5 zile.
Acestă variantă este luată în calcul de procurorii criminalişti de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul DGPMB - Serviciul Omoruri, deoarece cercetarea la faţa locului a reliefat lipsa urmelor de efracţie, uşa de acces în imobil fiind încuiată, din interior, la momentul sesizării evenimentului, precum şi absenţa urmelor de răvăşire.
Autopsiile efectuate de medicii legişti au reliefat faptul că moartea mamei, Elena Pârvulescu, în vârstă de 77 ani, a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin obturarea orificiilor oro-nazale şi comprimare toracică.
De asemenea, moartea ziaristei Cristinei Verona, 44 de ani, fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin spânzurare.
Medicii legişti susţin că decesul celor două persoane s-a produs în urmă cu 4-5 zile.
Cristina Verona a fost redactor şef la revista pentru femei Elle România şi a lucrat o perioadă scurtă şi la agenţia de publicitate Graffiti BBDO.
În perioada 2005 - 2007, Cristina Verona a fost redactor şef al publicaţiei Reader's Digest, după care a fost şeful publicaţiei Sale&Pepe, ediţia din România.AGERPRES/(AS-Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
INML: Bărbatul decedat în arestul Secţiei 7 Poliţie prezenta urme de violenţă pe corp Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis o anchetă în legătură cu moartea unui bărbat în arestul Secţiei 7 Poliţie, după ce medicii legişti de la INML au descoperit că acesta prezenta leziuni traumatice la nivelul membrelor şi toracelui.
Violenţa în şcoli şi consumul de droguri - probleme reale pentru autorităţile locale, Poliţie, Biserică, politicieni Violenţa în şcoli şi consumul de droguri, etnobotanice, alcool şi tutun de către elevi au constituit principala temă a simpozionului organizat joi de Inspectoratul Şcolar al Sectorului 3 şi de deputatul PSD Gabriela Podaşcă, împreună cu Primăria Sectorului 3 şi Asociaţia Europeană pentru Siguranţă şi...
Procurorii au noi probe împotriva poliţistului Cristian Cioacă: urme de sânge pe tocul pistolului şi în apartament Procurorii Parchetului General au noi probe împotriva poliţistului Cristian Cioacă, în dosarul în care acesta este acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, respectiv urme de sânge pe tocul pistolului şi o pată de sânge de 50 cm, descoperită sub podeaua din lemn a dormitorului matrimonial.
UPDATE DIICOT: 59 de percheziţii la medici şi farmacişti din Bucureşti, Brăila, Constanţa şi Vrancea Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, efectuează, luni, 59 de percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Brăila, Constanţa şi Vrancea la farmacişti şi medici acuzaţi că ar fi decontat în mod fraudulos sume mari...
Analiză a IŞMB privind actele de violenţă din şcoli înregistrate în perioada septembrie 2012 - februarie 2013 Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti va analiza, în perioada 11 - 28 martie, actele de violenţă înregistrate în mediul şcolar în intervalul septembrie 2012 - februarie 2013, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al...
PG: Moartea lui Dan Condrea a fost violentă; toate leziunile s-au produs în urma accidentului Procurorii de la Parchetul General susţin că moartea patronului Hexi Pharma a fost una violentă, nu s-au constatat leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât accidentul auto, iar Dan Condrea a fost recunoscut "fără echivoc" de concubina sa.