Cele mai citite
 


Micuţii pacienţi de la Spitalul 'Marie Curie' s-au întâlnit cu personajele Disney
joi, 7 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cei aproximativ 430 de copii pacienţi ai Spitalului "Marie Curie" s-au întâlnit miercuri cu personajele Disney ursuleţul Winnie şi Tigrişor.
Micuţii au cântat, au dansat şi s-au jucat cu cele două personaje, care s-au deplasat în fiecare salon al spitalului.
"Vrem să facem o magie la spital, magia este pe cale să se împlinească şi personajele din desene animate să iasă din televizor", a afirmat reprezentantul Disney România, Corina Constantin.
Ea a spus că Walt Disney face astfel de lucruri caritabile în toată lumea şi scopul acţiunii de miercuri este de a-i face pe copii să zâmbească.
"Au venit personaje Disney să le ofere copiilor şi clipe frumoase. Personaje Disney au mai vizitat Spitalul 'Marie Curie'", a declarat directorul medical Radu Tăbăcaru.
În urmă cu trei ani, i-au vizitat pe micii pacienţi ai spitalului Micky Mouse, Pluto, Minnie şi Pufi. AGERPRES/(AS - Roberto Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primele aparate de chirurgie cardiovasculară au ajuns la Spitalul 'Marie Curie' Spitalul 'Marie Curie' din Capitală a primit primele aparate pentru amenajarea Secţiei de chirurgie cardiovasculară pentru copii, din fondurile oferite de Ministerul Sănătăţii şi compania Procter&Gamble, în cadrul campaniei ''Şansă la viaţă, şansă la noi amintiri'', a declarat, miercuri, într-o conferinţă...
Dr. Radu Tăbăcaru: Copiii internaţi la Spitalul "Marie Curie" cu sindrom hemolitic-uremic sunt în stare stabilă Copiii internaţi la Spitalul "Marie Curie" cu sindrom hemolitic-uremic sunt în stare stabilă, a declarat şeful secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul "Marie Curie", Radu Tăbăcaru.
Premieră medicală la Spitalul 'Marie Curie' - intervenţie chirurgicală cu sistem de neuronavigaţie Medicii specialişti neurochirurgi de la Spitalul "Marie Curie" - Sorin Târnoveanu şi Ionuţ Gobej, în echipă cu medicul anestezist Adriana Guriţă - au operat pe creier un copil de doi ani folosind un sistem de neuronavigaţie.
Chirurgii ortopezi de la Spitalul "Marie Curie" au folosit cea mai nouă descoperire în tratamentul scoliozei Chirurgii ortopezi de la Spitalul "Marie Curie" au efectuat cu succes 12 operaţii în cadrul unui studiu experimental în care au folosit un sistem care reprezintă cea mai nouă descoperire în tratamentul scoliozei la copii, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, profesorul doctor Gheorghe Burnei...
Nicolăescu: Încă 10 copii vor fi operaţi pe cord la Spitalul "Marie Curie", în decembrie Echipele de la clinica din Milano vor veni din nou la Bucureşti în luna decembrie şi, împreună cu medicii şi asistenţii din România care au fost incluşi în program, vor opera pe cord încă zece copii la Spitalul "Marie Curie", a declarat vineri ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.
Chirurgi cardiologi pediatri români vor fi pregătiţi în Italia pentru a efectua operaţii la spitalul ''Marie Curie'' Chirurgi cardiologi pediatri din România vor fi pregătiţi să opereze singuri după aproximativ doi ani de pregătire cu chirurgii italieni de la Clinica San Donato din Milano, Italia, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.