Cele mai citite
 


Vaslui: Poliţiştii anchetează moartea unui pacient internat într-un spital din Bârlad
joi, 7 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis marţi o anchetă la Spitalul de Urgenţă din municipiul Bârlad, după ce un pacient internat aici a murit în condiţii suspecte.
Potrivit IPJ Vaslui, pacientul în vârstă de 75 de ani a fost găsit decedat pe scările unităţii sanitare.
''În urma primelor cercetări a rezultat faptul că victima a fost găsită la baza scărilor, la ora 6,00, de către un angajat al spitalului, pacientul părăsind salonul fără să anunţe pe nimeni din personalul medical sau din colegii de salon. Cel mai probabil, bărbatului i s-a făcut rău şi a căzut pe scările aflate la ieşirea din secţia unde era internat. Acestea sunt concluziile preliminare, urmând ca rezultatul final să fie stabilit odată ce vom primi certificatul de la medicul legist'', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub. AGERPRES/ (AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă în cazul morţii unei bătrâne, după ce medicii ar fi uitat la operaţie un pansament Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) a demarat o anchetă în cazul morţii unei femei în vârstă de 80 de ani, din comuna vasluiană Tutova, supusă unor intervenţii chirurgicale la Spitalul Municipal de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad.
Anchetă IPJ după ce o adolescentă operată la Vaslui şi trimisă în comă la un spital din Iaşi a murit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis o anchetă în cazul unei minore în vârstă de 15 ani care a decedat într-un spital din Iaşi.
Vaslui: Anchetă la Spitalul de Urgenţă în urma decesului unui bebeluş Vaslui, 27 ian /Agerpres/ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat, joi, o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce un nou-născut de numai o zi a decedat în noaptea de miercuri spre joi în maternitatea spitalului.
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Vaslui: Anchetă la SJU privind ilegalităţi cu medicamentele bolnavilor de cancer Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat verificări la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, unde ar fi fost decontate reţete fictive pentru pacienţii bolnavi de cancer.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.