Cele mai citite
 


Cluj: 760 de locuri la examenul de admitere la Universitatea de de Medicină şi Farmacie
vineri, 8 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca scoate la concurs, pentru sesiunea din luna iulie, 560 de locuri bugetate pentru toate specializările şi 200 de locuri cu taxă.
Potrivit site-ului UMF, examenul de admitere la universitate, pentru specializările Asistenţă medicală generală, Farmacie, Profile medicale, Profile dentare, Nutriţie şi Dietetică, va avea loc pe 20 iulie, iar înscrierea candidaţilor se va face în perioada 11-16 iulie.
Testele de admitere sunt disponibile la sediul bibliotecii UMF, iar costul unui test este de 60 de lei.
Conducerea UMF apreciază că promovabilitatea scăzută de la examenul de bacalaureat din acest an nu va influenţa în niciun fel examenul de admitere la instituţia clujeană de învăţământ medical superior, pentru că "acei candidaţi care s-au orientat spre ştiinţele medicale au şi valoarea necesară promovării examenului de Bacalaureat". AGERPRES/(AS - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UMF Cluj organizează admitere pentru facultăţile de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" începe luni înscrierile pentru admitere, care va avea loc în data de 25 iulie 2016, pentru trei programe de studiu.
Cluj: Mai mulţi candidaţi decât în 2011 la examenul de admitere la UMF 'Iuliu Haţieganu' La examenul de admitere din sesiunea desfăşurată în luna iulie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, s-au prezentat cu 200 de candidaţi mai mult comparativ cu anul 2011, situaţie ce relevă interesul în continuare crescut faţă de studiile medicale superioare...
Cluj: 595 de candidaţi admişi la Universitatea de Medicină şi Farmacie Un număr 595 de candidaţi au fost declaraţi admişi la examenul pentru cele 601 locuri bugetate şi 267 locuri cu taxă disponibile pentru anul universitar 2013-2014 la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca.
Peste trei candidaţi pe un loc bugetat, la UMF Târgu Mureş Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a scos la concurs în acest an 450 de locuri bugetate, la secţiile română şi maghiară, pentru care s-au înscris 1.417 candidaţi, cu aproape 100 mai mulţi comparativ cu anul trecut.
UMF 'Carol Davila': Aproximativ 3.200 de candidaţi s-au înscris pentru admitere Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti anunţă că 3.168 de candidaţi s-au înscris pentru concursul de admitere ce va avea loc luni în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, precum şi la Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală (FMAM).
Mai multe locuri de la buget la UMF 'Carol Davila'; examenul de admitere - pe 24 iulie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" organizează pe 24 iulie examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă pentru 2013 - 2014, anul acesta fiind alocate de la buget mai multe locuri, şi anume 900, faţă de 800 de locuri anul trecut.