Cele mai citite
 


Filiala UNPR Olt vrea postul de prefect şi jumătate din funcţiile de conducere din deconcentrate
vineri, 8 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele UNPR Olt, deputatul Nicolae Stan, a afirmat miercuri, într-o conferinţă de presă, că filiala judeţeană vrea postul de prefect de Olt şi jumătate din funcţiile de conducere din instituţiile deconcentrate din judeţ.
"Dacă UNPR Olt nu primeşte funcţia de prefect până la 1 septembrie eu îmi dau demisia. (...) UNPR Olt a cerut şi va cere în continuare postul de prefect şi jumătate din posturile de conducere din deconcentrate", a spus Nicolae Stan.
Declaraţiile acestuia au venit ca răspuns la întrebările jurnaliştilor, potrivit cărora UNPR Olt ar fi trimis Direcţiei de Sănătate Publică o adresă în care se solicita numirea în funcţia de director tehnic la Serviciul Judeţean de Ambulanţă a unui persoane propuse de UNPR. Nicolae Stan nu a negat că ar fi fost trimisă o asemenea adresă.
Liderul UNPR Olt a mai spus că doreşte schimbări la Ambulanţa Olt pentru a evita concedierea a aproape 80 de salariaţi ai acestei instituţii.
La rândul său, preşedintele PDL Olt, Darius Vâlcov, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că "în UNPR s-a deschis mercurialul la funcţii în deconcentrate''.
''Nu sunt în protocol aceste funcţii. Oricum la Ambulanţă va fi un concurs. PDL Olt nu va desemna nicio persoană şi rugăm pe toţi cei care se consideră capabili să se înscrie la concurs. Avem nevoie de oameni capabili în instituţiile publice. Nu vom trimite nicio recomandare pentru niciun candidat. Aşa trebuie să meargă lucrurile în toate instituţiile", a spus Vâlcov.
Liderul PDL Olt a adăugat că în judeţ alianţa PDL - UNPR "există numai datorită lui Valeriu Steriu''. ''Ceilalţi pentru mine nu există. Şi pentru electorat la fel", a conchis acesta. AGERPRES/(A - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut începând de luni Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt a crescut în ultimele 24 de ore cu 20 de cazuri, potrivit directorului medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Olt: Centrele de permanenţă din judeţ vor primi câte o ambulanţă Centrele de permanenţă din judeţul Olt vor primi câte o ambulanţă până la sfârşitul acestui an, a declarat luni, pentru AGERPRES, şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, Victoriţa Diaconescu.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Olt: Şeful DSP Olt a demisionat din UNPR acuzând presiuni din partea senatorului Toma Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Olt, Andrei Iordache, susţinut în funcţie de UNPR, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că a demisionat din acest partid din cauză că preşedintele UNPR Olt, senatorul Ion Toma, i-ar fi solicitat în mod insistent şi ar fi făcut presiuni asupra sa pentru a...
Olt: Disponibilizări la Serviciul Judeţean de Ambulanţă; circa 50 de angajaţi vor pleca până în august Aproximativ 50 de angajaţi din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt vor fi disponibilizaţi până la începutul lunii august, primii urmând să fie angajaţii cu contracte pe durată determinată.