Cele mai citite
 


Giurgiu: Diplome acordate voluntarilor Crucii Roşii la moment aniversar
vineri, 8 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 50 de diplome şi plachete aniversare au fost acordate joi de Crucea Roşie Giurgiu celor din Comitetul Executiv al filialei, voluntarilor şi reprezentanţilor mass-media din judeţ, cu ocazia aniversării a 135 de ani de activitate a organizaţiei.
''Fie că este vorba de pregătirea şi intervenţia la dezastre, fie de dezvoltarea proiectelor şi programelor în beneficiul copiilor sau vârstnicilor aflaţi în dificultate, Crucea Roşie se prezintă în 2011 ca o organizaţie puternică, cu o tradiţie îndelungată în România, gata să răspundă noilor provocări'', a declarat, joi, directorul Filialei de Cruce Roşie Giurgiu, Marian Măcelaru.
La eveniment au mai participat vicepreşedintele Crucii Roşii Române şi preşedinte al Filialei de Cruce Roşie Giurgiu, Victor Boiangiu, vicepreşedintele filialei de Cruce Roşie Giurgiu, Adrian Popescu, şi o serie de voluntari în domeniu. AGERPRES - FOTO PE FLUX/(AS - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Un număr de 60 de voluntari de Cruce Roşie participă la tabăra internaţională a salvatorilor din ape Un număr de 60 de voluntari ai Crucii Roşii din România, Italia şi Bulgaria participă, în perioada 20-26 iulie, la Tabăra internaţională de pregătire a voluntarilor de Cruce Roşie în domeniul salvării din apă şi acordării primului ajutor, ce se desfăşoară în Complexul Stejarul din pădurea Bălănoaia,...
DOCUMENTAR: Ziua Crucii Roşii Române, 140 de ani de activitate umanitară Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.
Directorul Crucii Roşii, Ioan Silviu Lefter: Rămânem în prima linie a sprijinului umanitar Crucea Roşie Română marchează 140 de ani de activitate umanitară neîntreruptă, a declarat luni directorul general al organizaţiei, Ioan Silviu Lefter, care a precizat că aceasta va continua să aducă bucurie şi speranţă celor care au nevoie.
Sălaj: Crucea Roşie organizează cursuri gratuite de limbi străine pentru copii Filiala Sălaj a Crucii Roşii România organizează gratuit, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani, cursuri de limba engleză şi germană, începând de luni, 23 noiembrie.
Voluntarii Crucii Roşii din Ilfov, campioni la acordarea primului-ajutor Zece voluntari de la Crucea Roşie Ilfov au fost premiaţi vineri de către Prefectură şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, după ce au ocupat primul loc la competiţia naţională a echipelor de prim-ajutor din cadrul Detaşamentului de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă, organizată la Izvorani între...
Gala Crucii Roşii: 31.000 de euro strânşi la a IX-a ediţie a evenimentului Nu mai puţin de 31.000 de euro au fost strânşi la cea de-a IX-a ediţie a Galei Crucii Roşii, desfăşurată vineri la Televiziunea Română, din donaţii prin SMS şi apeluri telefonice şi din donaţiile partenerilor şi sponsorilor, pentru continuarea proiectului "Puncte de prim ajutor în zone izolate", informează...