Cele mai citite
 


Iaşi: Tripleţi născuţi la Spitalul de Obstretică şi Ginecologie "Cuza Vodă"
sâmbătă, 9 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie din judeţul Iaşi a născut o fată şi doi băieţi, după o perioadă de infertilitate de opt ani, susţin reprezentanţii Spitalului de Obstretică şi Ginecologie "Cuza Vodă" din Iaşi.
Dr. Cătălin Mihăilă a declarat, vineri, că femeia în vârstă de 28 de ani a născut tripleţi, joi, după o perioadă de stimulare ovariană de opt ani.
Deşi au venit pe lume prematur, la 36 de săptămâni, prin cezariană, cei doi băieţi şi o fetiţă, au greutatea de 1,9 kilograme, două kilograme şi 2,15 kilograme.
'Sunt sănătoşi cu toţii. Sarcina a luat naştere în urma unui tratament de stimulare ovariană. Femeia a avut parte de tratament pentru prevenirea prematurităţii şi pentru menţinerea sarcinii', a explicat dr. Cătălin Mihăilă.
Conform medicului, în timpul sarcinii femeia a fost monitorizată şi informată că va da viaţă unor tripleţi.
Prof.univ.dr. Maria Stamatin, şeful Clinicii de Neonatologie din cadrul Spitalului de Obstretică şi Ginecologie "Cuza Vodă" din Iaşi, susţine că în ultimii cinci ani aici au fost şapte cazuri de naşteri de tripleţi. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: O fata de 14 ani care a născut prematur a fost stabilizată de medicii de la Spitalul 'Cuza Vodă' Medicii de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi au reuşit să stabilizeze o fată de 14 ani care a născut prematur, a declarat pentru AGERPRES managerul unităţii medicale prof.univ.dr Mircea Onofriescu.
Naştere miraculoasă la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' din Iaşi O femeie din localitatea Mirceşti, în vârstă de 26 de ani, aflată la prima sarcină gemelară, a născut la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi, la trei luni după ce o echipă de medici de la Maternitate i-a efectuat, în premieră naţională, o intervenţie chirurgicală intrauterină...
Iaşi: O băcăuancă a născut tripleţi în urma unui tratament de fertilizare O femeie din judeţul Bacău a născut tripleţi în urma unui tratament de fertilizare, a declarat, vineri, prof.univ.dr. Mircea Onofriescu, managerul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi.
Prima naştere după fertilizarea in vitro, la Iaşi Primul copil conceput prin fertilizare in vitro într-o clinică din Iaşi - o fetiţă - a fost născută la începutul acestei săptămâni la Spitalul de Obstretică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' din Iaşi.
Iaşi: Medicii de la Cuza Vodă au efectuat o transfuzie intrauterină unui făt diagnosticat cu anemie O echipă de medici de la Spitalul de Obstretică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi, condusă de dr. Dragoş Nemescu, a efectuat, o transfuzie intrauterină unui făt de 32 de săptămâni care a fost diagnosticat cu anemie.
Iaşi: O fata de 13 ani a născut un băiat de 3,2 kilograme Fata de 13 ani, care a fost adusă cu elicopterul SMURD la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Elena Doamna", a născut miercuri un băiat în greutate de 3,2 kilograme.