Cele mai citite
 


Înscrierile pentru concursul de admitere la Universitatea 'Dunărea de Jos' din Galaţi încep de luni
sâmbătă, 9 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Înscrierile pentru concursul de admitere la Universitatea ''Dunărea de Jos'' din Galaţi vor începe de luni, 11 iulie, a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă purtătorul de cuvânt al instituţiei, Luiza Şerbănescu.
Astfel, pentru sesiunea din iulie, la ciclul I de studii universitare de licenţă, la zi, cu frecvenţă, sunt scoase la concurs 1.855 locuri la buget şi 1.700 de locuri la taxă. Pentru învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă sunt disponibile 505 locuri. Dintre locurile bugetate, 15 locuri sunt rezervate candidaţilor romi.
Taxa de înscriere la concursul de admitere este de 100 lei la fiecare facultate pentru care optează candidatul şi se achită la sediul facultăţii respective, la depunerea dosarului de înscriere.
În ceea ce priveşte taxele de studiu, majoritatea facultăţilor cer 2.200 lei. Sunt însă şi excepţii. Facultatea de Medicină şi Farmacie care practică un tarif de 3.000 lei la specializările Medicină şi Medicină dentară, 3.500 de lei la specializarea Farmacie şi numai 2.000 lei la specializarea Asistenţă medicală generală/Moaşe.
Facultăţile care organizează cursuri la formele ID/IFR percep aceeaşi taxă de 2.200 lei pe an.
Tot 2.200 lei se achită şi pentru un an de masterat la cele mai multe facultăţi. Taxe mai mari la masterat percep Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, cu 2.600 lei pe an, Facultatea de Litere şi Facultatea de Arhitectură Navală, fiecare cu câte 3.300 lei pe anul de studiu. AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Peste 1.800 locuri fără taxă, la Universitatea 'Dunărea de Jos' Galaţi, 13 iun/Agerpres/- Universitatea 'Dunărea de Jos' din Galaţi scoate în acest an la concurs 1.855 de locuri la buget şi alte 1.995 la taxă, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Luiza Şerbănescu.
Galaţi: Studenţii admişi la Facultatea de Medicină vor plăti o taxă de 5.000 lei Senatul Universităţii Dunărea de Jos Galaţi a stabilit valoarea taxelor pe care studenţii le vor plăti în anul universitar 2012-2013, cele mai mari fiind practicate la Facultatea de Medicină şi Farmacie, unde studenţii din anul întâi vor plăti 5.000 lei.
Galaţi: Facultatea de Medicină şi Farmacie, cea mai căutată de candidaţi, la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, 23 iul /Agerpres/- Cea mai căutată facultate de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi este cea de Medicină şi Farmacie, unde s-au înscris 843 de candidaţi din zece judeţe ale ţării, pe cele 185 de locuri disponibile.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" va scoate la concurs în luna iulie 1.420 de locuri Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" va organiza concurs de admitere pentru toate facultăţile pe 22 iulie pentru un număr de 1.420 de locuri, dintre acestea 950 finanţate de la buget şi 470 de locuri cu taxă.
UMF 'Carol Davila': Aproximativ 3.200 de candidaţi s-au înscris pentru admitere Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti anunţă că 3.168 de candidaţi s-au înscris pentru concursul de admitere ce va avea loc luni în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, precum şi la Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală (FMAM).
UMF Cluj organizează admitere pentru facultăţile de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" începe luni înscrierile pentru admitere, care va avea loc în data de 25 iulie 2016, pentru trei programe de studiu.