Cele mai citite
 


Campanie de informare cu privire la beneficiile încheierii unei asigurări medicale de călătorie
luni, 11 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste un milion de români vor afla mai multe despre rolul asigurărilor medicale de călătorie în străinătate şi, totodată, ce au de făcut atunci când au probleme de sănătate, prin intermediul campaniei "O vacanţă asigurată", organizată de Asociaţia Pentru Promovarea Asigurărilor (APPA).
Potrivit unui comunicat al APPA, deşi din ce în ce mai mulţi români decid să îşi petreacă vacanţa în străinătate, doar o mică parte dintre ei îşi încheie o asigurare medicală de călătorie în străinătate. În acest context, între 11 şi 15 iulie, se va desfăşura campania "O vacanţă asigurată".
"Asigurarea de călătorie este un instrument de protecţie care nu trebuie să lipsească din bagajul nici unui turist care vrea să se bucure de o vacanţă liniştită", a declarat secretarul general al APPA, Alexandru Ciuncan.
Campania continuă seria de proiecte demarate de APPA, menite să crească gradul de informare şi educare în asigurări în rândul publicului din România. Şi această etapă va avea la bază distribuţia de broşuri informative gratuite în Bucureşti şi în marile oraşe ale ţării.
Proiectul este susţinut de importante companii de asigurări, brokeraj şi agenţii de turism, precum Astra Asigurări, City Insurance, Euroins, Generali Asigurări, Safety Broker, Piraeus Insurance Broker, Otto Broker şi Marshal Turism.
Asociaţia Pentru Promovarea Asigurărilor are ca scop principal promovarea conceptului de asigurare şi susţinerea creşterii gradului de educare în asigurări în rândul populaţiei. De aproape doi ani, APPA derulează campanii de informare a publicului larg cu privire la conceptul de asigurare, susţinute prin distribuţia de Ghiduri informative, lansarea de portaluri specializate şi alte eforturi similare de comunicare. De asemenea, Asociaţia elaborează studii şi analize privind priorităţile în domeniul asigurărilor. AGERPRES/(AS - Oana Tilică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de informare pentru depistarea precoce a fibrilaţiei atriale O campanie de evaluări gratuite a riscului cardiovascular are loc de vineri până pe 3 noiembrie în Parcul "Alexandru Ioan Cuza" din Capitală, unde e amenajat un punct de informare pentru depistarea precoce a fibrilaţiei atriale.
Mureş: Campanie de informare a romilor cu privire la importanţa continuării studiilor Asociaţia Divers şi Asociaţia Pakiv România, prin Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă (CISPER) - Centrul Târgu Mureş, au iniţiat o campanie de conştientizare a romilor asupra importanţei continuării studiilor, sub genericul "Acum ai o şansă în plus, învaţă mai departe!".
Campanie de informare cu privire la siguranţa, calitatea şi eficienţa medicamentelor generice, lansată de APMGR O campanie naţională de informare şi educare cu privire la siguranţa, calitatea şi eficienţa medicamentelor generice a fost lansată miercuri de Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), cu sprijinul Ministerului Sănătăţii (MS) şi al Agenţiei Naţionale a Medicamentelor şi ...
SRD va demara în licee şi la mare o amplă campanie de informare privind melanomul Societatea Română de Dermatologie (SRD) va demara în această vară o amplă campanie de informare în ceea ce priveşte depistarea melanomului şi prevenirea cancerului cutanat, a anunţat secretarul general al SRD, dr. Alin Nicolescu, marţi, într-o conferinţă de presă.
Campanie de informare şi responsabilizare a românilor privind factorii de risc cardiovascular Aproximativ 6.000 de români din toată ţara vor putea beneficia de testări medicale gratuite în cadrul Campaniei care se va derula în perioada 28 mai - 2 iunie 2012, în 18 oraşe, având drept scop conştientizarea în rândul populaţiei a factorilor de risc cardiovascular şi a consecinţelor acestora asupra...
Campanie de informare pentru pacienţi, iniţiată de Asociaţia Medicilor de Familie Bucureşti Asociaţia Medicilor de Familie Bucureşti (AMFB) şi Patronatul Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov (PMFB) au iniţiat, împreună cu Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP), o campanie de informare a pacienţilor despre drepturile lor privind actele eliberate de furnizorii de servicii medicale...